Se poate vinde un autoturism daca nu este inregistrat la politie pe noul proprietar ?
Sa va explic : am achitizionat in urma cu cateva zile un autoturism , vreau sa fac taximetrie cu el numai ca eu nu am licenta . O sa fac un contract de vanzare cumparare cu o firma care are licenta si nu stiu daca trebuie sa merg cu masina la politie sa o inmatriculez inainte sa o vand .Am fost cu ea la RAR si doar atat .
Buna ziua ,
As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism?Situatia este in felul urmator : am achizitionat de curand un autoturism si vreau sa fac taximetrie cu el .Eu nu am licenta si trebuie sa vand masina unei firme care are licenta .Cum ar trebui sa procedez ca sa fiu sigura ca firma respectiva nu imi ia autoturismul ?
As dori sa stiu daca e corect intocmita o decizie suspendare contract de munca in care e prevazut si concediul de odihna neefectuat pentru anul in curs .
Unde trebuie sa ma inregistrez ca operator de date cu caracter personal pentru a putea opera in Revisal ? Vreau sa mentionez ca sunt PFA si am contracte de prestari servicii cu mai multe societati .
Buna ziua ,
In situatia in care exista un contract de munca pe perioada nederminata incheiat in luna mai a.c. , cu perioada de preaviz in cazul demisiei de 20 zile calendaristice si angajatul demisioneaza in luna iulie a.c. , cate zile trebuie sa vina la serviciu ? ( 20 calendaristice sau lucratoare ) ?