avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate getic2000

Activitate getic2000

Răspuns la discuția informatie detarare autoutilitara
Buna ziua, si eu caut sa detarez un Renault Mascott. Stie cineva daca intradevar se poate detara o autoutilitara cu masa proprie de 2900kg de la peste 3,5 t masa totala, la pana in 3,5 t masa totala?
Răspuns la discuția inchiderea unui cont bancar
Exact asta este realitatea, am inca un cont la o banca unde am si un imprumut si clar nu il pot inchide, de ce sa stau cu inca un cont deschis daca nu il folosesc si unde banca m-a anuntat deja ca am intrat pe minus datorita comisionului de administrare pe care am vrut sa il platesc si mi-a spus ca daca depun acei bani ii va lua statul si eu tot cu datorie la ei voi figura. total incorect in opinia mea, pentru ca in curand voi aparea si in lista rau platnicilor daca nu am aparut deja.
Buna ziua,
Vin aici cu o intrebare in speranta unui raspuns mai clar decat cel primit de la functionarul unei banci . Ma aflu intr-un proces cu statul roman care mi-a pus popriri pe un cont la banca si mi l-a golit. Nu mai am activitate pe cont de ceva vreme, dar in schimb am datotorii acum catre banca pentru administrarea contului. Am vrut sa platesc aceste datorii de administrare si am cerut bancii sa inchida acel cont si refuza inchiderea pe motiv ca intai trebuie sa platesc datoriile catre stat. Procesul este inca in desfasurare si foarte probabil il voi castiga, dar asta poate dura si cativa ani. Eu nu folosesc acel cont in acest timp si deci nu vreau sa platesc bancii administrarea lui. Ce pot face sa il inchid?
Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția constructii abuzive
Reiau un pic discutia in caz ca urmareste cineva.Constructia de care spuneam asta vara e aproape gata si gardul facut.stadiu la care nu era la momentul in care in urma sesizarii mele, inspectia in constructii mi-a dat ca raspuns urmatoarea fraza:In urma sesizarii dvs am fost la primaria respectiva si primarul a spus ca terenul este sub litigiu........asta e tot ce poate face inspectia in constructii in romania?.......eu sunt trecut in cartea funciara,am act de proprietate,certificatul de informare de la cadastru spune ca sunt proprietar,am titlu de proprietate,si cu toate astea primarul refuza sa imi ia banii pe impozit spunand ca nu e terenul meu si refuza sa imi elibereze un certificat de urbanism in vederea imprejmuirii........ce pot sa mai fac?............aproape jumatate din terenul pe care il detin, l-au imprejmuit deja.

multumiri celor interesati de problema mea
Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc datoriile pana la 30 decembrie.Stie cineva daca e vorba de scutire de dobanzi plus penalitati sau doar de penalitati care sunt sume mici fata de dobanzi si e aruncata o momeala frumos colorata si scris pe ea "in sprijinul firmelor cu datorii"?
Răspuns la discuția constructii abuzive
multumesc de raspuns,dar in ce consta acea granituire?

Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare si a intrat la mine pe teren cu constructia o buna bucata, constructorul zicand ca el asa are coordonatele,a inceput sa faca imprejmuirea dar nu a ridicat decat stalpii la gard.Intrebarea mea este daca pot sa merg si sa impiedic lucrul asta cumva,eventual sa-mi fac gardul inaintea lor..
Mentionez ca terenul este cumparat in 2006 si intabulat tot atunci,sunt inscris atat in rol la ei cat si in schita comunei ca si proprietar.De la primarie ma plimba cu vorba ca persoanele ce-mi pot explica sunt in concediu,iar eu gandesc ca trebuie sa actionez inainte de a termina ei gardul.Va rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand pe terenul meu o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare,acum a inceput si gardul dar nu a ridicat decat stalpii.Intrebarea mea este daca pot sa merg si sa impiedic lucrul asta cumva,eventual sa-mi fac gardul meu.
Mentionez ca terenul este cumparat in 2006 si intabulat tot atunci.De la primarie ma plimba cu vorba ca persoanele ce-mi pot explica sunt in concediu,iar eu gandesc ca trebuie sa actionez inainte de a termina ei gardul.Va rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Expertiza (alcoolemie)
Buna seara din nou,nu am intrat aici ca sa mint si as dori sa aveti incredere in ce spun.Am suflat in etilotest cu berea in gura aproape,in total am baut aproape doua beri in decurs de o ora pe stomacul gol.In mod normal nu ar fi trebuit sa iasa mai mult de 0,50.Dar chiar si asa,dublu ar insemna peste 0,80.Am categoriile B,C si E si lucrez ca sofer,dar in momentul depistarii eram in zi libera conducand masina personala.Imi vor fi anulate toate categoriile?
Buna seara,
am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in aerul expirat,mi s-au prelevat probe de sange,am fost sfatuit sa le achit la IML pentru a grabi procedurile,lucru pe care l-am si facut(160 lei).Cum aflu rezultatul expertizei?Sau cum aflu ce ma asteapta?