Angajatorul a facut mai multe acte false. Contract de munca semnat de el in numele angajatului (sau de contabila firmei ) State de plata semnate de angajator sau de contabila in numele angajatului. Cerere de incetare a contractului de munca conform art.55 lit b codul muncii semnat de angajator sau de contabila in numele angajatului. L-am reclamat la politie si parchet. Sa efectuat expertiza grafoscopica. Sa descoperit falsul si uzul de falas in forma continuata. Acum angajatorul face tot posibilul sa-mi dea banii inapoi isi cere scuze..Ce pot face ..Imi este mila de el. Imi pot retrage plingerea ? Cum sa fac sa nu-l bag in inchisoare.... Mai ieri ma injura si ameninta. Acum a devenit mielusel ..
Dati un sfat
Copie certificata nu are sa-i dea nimeni.... cel mai bine sa faca plingere penala
Te intreb ai mincit pentru bani sa ai furat.Dca ai muncit nu-l ierta.....................
Eu spun sa nu il ierti dalin penal pentru fals si uz de fals,inselaciune dupa ce te vezi cu copie dupa exepertiza grafoscopica dal si in civil litigii de munca.poti cere banii pe toata durata cat ai stat acasa si ceva daune. Pucarie nu cred ca va face. dar cu suspendare tot va lua. Si eu am pati-to. Pacat ca sunt multi romani care se injosesc in fata agajatorilor
: Patronul la care am lucrat ,,Comite fals dupa fals,, Inspectia Mincii Bucuresti- il apara
In urma uei reclamatii facute de mine catre:Inspectia munciiBucuresti, pentru un contract de munca fals+neacordarea drepturilor salariale pentru 2 luni+ neplata concediului de odihna. Inspectorii de la Inspectia Muncii Bucuresti Imi comunica. : Contractul de munca este semnat la Rubrica angajat si cu mentiunea ca eu am promit un exemplar.Totul un fals eu nu am semnat niciodata Contractul de Munca.Tot in raspuns mi se comunica faptul :Contractul de munca a incetat conform --ART.155,LIT.B--Acordul Partilor. Eu habar nu am avut ca mi sa desfacut contractul de munca.Nu am fost instiintata niciodata. Habar nu am ce contine acest document. --Acordul partilor ? Insemnind si acordul meu ? Sau poate ???
De unde obtin aceste documente false semnate numai de patron. Inspectia muncii refuza a-mi elibera O copie dupa Contractul de munca-Patronul refuza ( Stiind ca este fals ) inspectia Muncii refuza sa-mi elibereze o copie a desfacerii contractului de munca-- Patronul refuza stiind ca si acesta este un fals.
Carei institutii a statului Roman sa ma mai adresez ? Nu pot sa cred??? Daca va arat raspunsul Inspectiei Muncii in totalitate va ingroziti. Sa vedeti cum se mint singuri in acelasi raspuns.....Daca fac plingere penala imi este teama ca vor disparea toate aceste documente. In tara dezastru toti sunt coruptii.
Dati un sfat
Cu multumiri anticipate
Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi muncitorii stiam ca avem contracte de munca de 8 ore / zii. Dar in realitate aveam 2 sau 4 ore pe zii. Am facut sesizarea catre I.T.M Bucuresti- Catre Inspectia Muncii-Ministerul Muncii- Garda Financiara .In afara faptului ca eu muncitoare nu am semnat contractul de munca ( efectiv habar nu am cine le-a semnat -timp de 2 ani de zile eu nu am vazut niciodata un stat de plata. I toata aceasta perioada lucrata.De mai multe ori am intrebat patronul daca sunt in legalitate ? Primeam raspuns : Da patronul a facut totul....Desii am sesizat in mai multe randuri ,Forurile de control. Au trecut mai bine de 30 zile. --- Nu am primit nici un raspuns.. Nici de la I.T.M nici de la Inspectia Muncii - nici de la Garda Financiara..... Am cerut patronului documente privind situatia mea ? Nu imi da nici un raspuns. Eu din data de: 01.06.2011 (Iunie) nu am mai mers la acest loc de munca deoarece nu imi platise salariu pe 2 luni - faceam munca patriotica. Nu am primit nici un document privind desfacere contractului de munca. Ce sa fac ? Acest patron se lauda si se bate cu pumnii in piept ca are relatii peste tot....
Un sfat aveti va rog ?
I
Scuzati-ma dar cu pot face eu dovada ca: Acest patron m-a facuto contract de munca de 4 ore / zi iar eu munceam 14-16 ore / zii. Am cerut contractul care dupa cum am scris - NU AM SEMNAT NICIODATA CONTRACTUL DE MUNCA- NU AM SEMNAT NICIODATA STATELE DE PLATA. Ba nici nu stiu ce scrie in contractul de munca. Habar nu am cum arata acesle state de plata...Eu am cerut de nenumarate ori sa vad contractul de munca ,dar patronul imi spunea sa nu imi fac probleme. Cum obtin acest contract de munca. In conditiile in care eu nu ma mai duc la acest loc de munca.Tare imi este teama ca le va distruge. Daca mer la politie sau la parchet.Il poate obliga pe patron sa-mi dea copie dupa contractul de munca- si dupa statele de plata ? Daca nu le da nici politiei ? Poate cere politia o copie de la :Inspectoratul teritorial de munca..? Vreau intai sa prind acest contract de munca- si statele de plata. Cum fac
De putin timp am afl;at ca patronul ne-a pacalit ....A facut contracte de munca pe care noi angajatii nu le-am semnat...A trecut in loc de 8 ore pe zii-- 4 ore pe zii.. Cand il intrebam de contract ne spunea ca a avut patronul grija.Mincinosul... Acum am cerut sa-mi dea sa vad contractul. Nu vrea si nu. Mi-a comunicat ca nu mai ma primeste la munca. Cum il oblig sa obtin acest contrac de munca- Sa vad si eu ce scrie in el Contractul de munca. Imi spune ca are relatii peste tot. Si ca distruge arhiva. Ca baga firma in faliment. Ne ameninta. CE SA FAC CU ACEST PATRON. ? colegilor le este frica .. mie nu imi este frica de el.
Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca avem contracte de munca de 8 ore / zii. Dar in realitate aveam 2 sau 4 ore pe zii. Am facut sesizarea catre I.T.M Bucuresti- Catre Inspectia Muncii-Ministerul Muncii- Garda Financiara/ Pina acum nimeni nu a venit sa faca un control.
In cat tim vor venii ce de la organele abilitate sa efectueze controlul. Sau sa luat spaga . Si nici nu au trrecut sa vada ce si cum,
RAU DE TOT-- Am o mica carciuma Restaurant. In urma unor sesizari mi-a venit pe cap Garda Financiara. Mi-a cerut statele de plata pentru salariati- Care au reclamat ca nu au semnat niciodata statele de plata. Au voie cei de la Garda Financiara sa-mi ceara ? Nu sunt semnate de salariati ! am semnat eu cat si contabila !!! Mi-au cerut si contractele de munca ! Au voie ce de la Garda Financiara sa-mi ceara ( Contractele de munca ) ??? .. 3 dintre contracte sunt semnate de mine in locul angajatului...Angajata a spus ca ia nu a semnat nici un contract de munca. Asa este !!!..Cum o scot la capat ? Angajata a cerut scis celor de la Garda financiara in cazul in care constata nereguli .. Sa anunte politia... Ia scrie ca nu a semnat. State de plata- Nu a semnat Contract de munca. Ce=o fi o fii .. Nu a semnat.... Asa este.. Cum stiu cei de la garda financiara daca a semnat ea.. Este cuvintul ei in potriva cuvintului meu... Trecusem in contractele de munca numai 4 ore. Sa mai fac economii. Ea nu are martori ! Ce imi face ??? Daca nu sunt martori ??? Ea scrie ca lucra 14 ore / zii.. Eu spun ca lucra doar 4 ore / zii.
Poate o scot la capat... ce spuneti ??? O pedeapsa cu suspendare ? Sau daca-mi iau una vocat bun, SCAP ? VREU UN AVOCAT -- CARE SA MA SCAPE... PE BUNE POT SCAPA. SAU PE RELE MA DUC LA PUSCARIE ? -- NU SUNT MARTORI ! #-o ??:stunned:
Sa rad sau sa pling --CINSTIT VA ROG SI PE BUNE CE POATE SA-MI FACA ?
Subiect: DE 2 ORI CONTROALAT INTR-O ZI = GARDA FINACIARA+ INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA
Am un mic restaurant- ieri 24.06.2011 am fost controlat de Garda Finaciara+ Inspectia Muncii de 2 ori intr-o zii. Au fos la orele 11 dimineata + la orele 21. Facusem pentru personal contracte de munca de 4 ore / zii. Unul dintre angajati ma reclamat. Ca el nu a sem,nat contractul de munca... Asa este la semnat contbila in locul lui.+ Ma reclamat ca nu a semnat state de plata.Contabila le semna. Ce se poate intampla ? Intreb ? Angajatul care ma reclamat imi cere copie dupa contractul de munca ....???? Imi cere copii dupa statele de plata ... ????
Am calact rau pe bec ??????
Eu cu acordul lor trcusem in cartile de munca si in contracte 4 ore /zi- de pklatit pe angajati ii plateam pentru orele lucrate efectiv. 14 ore pe zii.. 2 zile munca - 2 zile libere. Unul dintre ei sa dus la inspectia muncii si garda financiara. Au venit in control dimineata la 11 si au mai venit in aceiasi zii si la orele 22. Au gasit acelasi personal.. INTREBAREA MEA ESTE ? INSPECTORII DE LA MUNCA SI CEI DE LA GARDA FINANCIARA SUNT OBLIGATI DE LEGE SA ANUNTE POLITIA ? CERCETARI PENALE >? SAU CINE ? ANGAJATUL CARE A LUCRAT LA MINE ?#-o#-o#-o#-o#-o#-o