Buna ziua am o mica problema .
Tatal meu a avut un cont la banca transilvania ... el a decedat in 25 ianuarie 2018 ... dupa o coma de 44 de zile ... pe contul de la banca era imputernicit unchiul meu , care a lichidat contul ... eu am mers la banca si au zis ca nu pot sa imi dea informatii despre cont decat daca face un avocat o cerere ( cei de acolo au spus ca in termen de 5 ani ) pe mine ma intereseaza daca banii au fost scosi inainte de deces sau dupa deces .
Sau macar sa imi spuna banca cati bani au fost ... informatii despre cont.
Stie cineva un avocat care ar fi dispus sa faca o cerere la banca ?
Pai eu as vrea sa achitam creditul apoi sa o vindem .... iar eu ma gandesc ca daca banii din contul meu se impart in mod egal si casa sa se imparta in mod egal ... ca ea nu a lucrat mult timp
Buna ziua am o speta ciudata , sotia mea avea o garsoniera dinainte de casatorie... in 2009 ne-am casatorit... in 2016 am vandut garsoniera cu 20.000 iar in 2017 cu banii de pe garsoniera am platit avansul pt un credit la o casa cumparata in italia. Acum in 2019 am divortat ... si cand sa facem partajul ea a zis sa vindem casa iar din banii obtinuti sa scadem valoarea garsonierei apoi sa impartim bani 50-50. Care ar fi varianta mai ok? Poate ea sa ceara la instanta banii de la vanzarea garsonierei apoi sa facem 50-50? Mentionez ca dupa ce a vandut garsoniera in 2016 banii au intrat in contul meu personal .... apoi de acolo am platit in 2017...astept raspuns multumesc
Buna ziua , am urmatorul caz:
Defunctul are un frate care este imputernicit pe un cont, defunctul mai are 2 copii dintr-o casatorie si o concubina cu care a stat 20 de ani fara acte( doar o slujba la biserica)
Dupa moarte fratele retrage banii din cont si ii da concubinei pe motiv ca el o recunoaste de sotie.... ce pot face copii defunctului?
buna am si eu o problema , o amica se confrunta cu un ''abuz'' pe facebook , un fost prieten posteaza bancuri si in loc de bula sau alinuta , scrie madalina si chiar zice si satul bunicilor ei ...numele intreg ... prenume si nume de familie . orasul fiind foarte mic , toti colegi ei de la scoala rad... in plus a inceput sa filmeze pe oameni cu probleme mentale , si ii pune sa repete dupa el injuri si toate prostiile despre ea apoi posteaza . se poate face ceva? cei de la facebook nu au raspuns , la solicitarile ei , si ma intrebam daca cumva sa mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare....in fiecare zi tipul posteaza 10 poze si comentari desprea ea... cineva sper ca ma va ajuta... sa rezolv problema aceasta. la inceput aveau un pic de umor dar acum cred ca a exagerat si ma gandesc daca azi i se intampla ei ...maine mie...poimaine tie ;) astept un raspuns
buna , sunt Gigi, am o speta
tatal meu a plecat in anul ' 94 in italia din anul 96 a cunoscut pe cineva si nu a mai venit acasa , timp de 5 ani . mama mea , in decembrie 2000 a deschis procesul de divort (cred ca parasire de domiciliu) . el nu sa prezentat , a avut un avocat ... mama si-a mentinut numele din casatorie si a hotarat cu avocatul ca nu face partajul la bunuri (tatal meu spune ceva de genu:''bunurile sa ramana la copii'') . noi avand peste14 ani nea intrebat cu cine vrem sa stam si am ramas cu mama . bunurile erau apartamentul in care locuiam si o firma in faliment , cu datori cat un apartament (toate doar pe numele tatalui dar achizitionate pe timpul casatoriei) firma am reusit sa scapam de ea.... dar apartamentul e tot pe el . timpul a trecut suntem '' parteneri'' intr-o firma in italia , dar el ma tot ''santajeaza'' spunandu-mi ca nu imi mai da apartamentul(in care acum nu sta nimeni dar acolo eu ma consider ''acasa''.... el din anul 94 nu a mai fost acolo) cum as putea sa fac sa il trec pe numele meu fara acordul lui? hartia aia de la divort nu o mai am...
astept un raspuns multumesc:)
buna , am un caz mai special un pic... m-am angajat la o pizzerie din italia , roma, in luna februarie , patronul mia spus ca imi poate oferi intre 600 si 700 de euro pe luna. am inceput munca pe data de 11 . 02 .2011 si ma tot amanat sa imi faca contractul pana in data de 09.03 .2011. in 9 mi- a facut contractul si pe cointrac imi scria ca imi da 500 pe lun a ... dar un program mai scurt....am acceptat spunandu-mi ca restul pana la 700 mi da el... am lucrat pena la 1 aprilie ... si inca nu ma platise... tot imi spunea tot felul de scuze ...ca nu e contabilul....ca trebuie sa scoata de pe card....la 1 facusem 40 de zile lucrate si i-am spus ca daca nu ma plateste eu nu mai merg ... si el mia zis ca poate sa imi dea doar 300 de euro daca vreau bine daca nu asta e....au trecut 3 luni ... ce as putea sa fac ...astept raspuns