avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu2011

Activitate sergiu2011

Discuție Scutire CASS
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pot fi scutit de plata CASS ca si salariat in cazul in care o ingrijesc pe mama care e sub tratament oncologic? Mulțumesc!
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca mama e somera cu problema de tip oncologic ,eu pot primi indemnizatie de insotitor? Cat timp pot primi primi indemnizatia de insotitor? E nevoie sa depun documente pentru indemnizatia de insotitor? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Declaratie
In mod normal ar fi trebuit sa fiu chemat la politie ca sa dau declaratie ,nu?
In cazul in care refuz sa merg la politie ce se intampla?
Discuție Declaratie
Buna seara. Am o nelamurire care sper sa o clarific in cele din urma cu ajutorul vostru.
Am fost abordat de o persoana pe un mijloc de transport de la care am primit un telefon. Acest telefon l-am primit de la acea persoana de buna voie dupa care i l-am dat inapoi.
In urmatoarea zi acea persoana m-a abordat iarasi si mi-a spus ca sa ii dau datele personale si ca sa le dea la politie pentru a ma chema sa dau declaratie cu cele intamplate pentu ca nu isi mai gaseste telefonul.
I-am spus ca nu i le dau si ca nu vreau sa dau nici o declaratie.
M-am mai intalnit cu aceasta persoana inca de 3-4 ori. In una din intalniri mi-a spus sa merg iarasi la politie iar eu i-am repetat iarasi acelasi lucru ca nu merg. S-a suparat si a inceput sa gesticuleze ca si cum nu i-ar fi convenit. Toate le-a spus pe un ton iritat.
Vreau sa va intreb pe voi cei care stiti ce anume imi recomandati?
Multumesc
Sunt in aceasi situatie ca cel care a deschis topicul. Va rog sa imi transmiteti daca am peste 26 de ani dar nu lucrez, mai trebuie sa duc acte doveditoare cu veniturile p[arintilor mei? E de ajuns adeverinta de la notar in care se specifica faptul ca nu mai sunt in intretinerea parintilor mei?
Răspuns la discuția Indemnizatie de somaj
Buna ziua. In cazul in care am fost dat afara din motive personale ale angajatorului de la ultimul loc de munca, care e perioada de depunere a dosarului la AJOFM? Va multumesc.
Discuție CV
Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca in CV se trece neaparat toata experienta de munca a unui om sau se poate trece ultimul loc de munca sau ultimul loc de munca la care a activat cel mai mult, daca acea persoana a schimbat de exemplu 10 locuri de munca? Multumesc.
Răspuns la discuția Autentificare REVISAL
Sunt trecute si datele medicale(diagnosticur) in REVISAL?
Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca un angajat, poate sa se autentifice si sa vizualizeze datele personale, in aplicatia REVISAL? Va multumesc.
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, cat timp e valabila, adeverinta medicala pentru dosarul de angajare, daca ea a fost facuta in data de 30.01.2017? Multumesc.