avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela D.

Activitate Mirela D.

Discuție legitimitate
daca pe data de 12 sept. am proces pt. mostenire si nu ma prezint iar ceilantii doi sant se poate fara sa fiu va multumesc
Discuție legitimitate
daca sa facut masa succesorala si nu sant deacord cu ei de a locui impreuna in aceiasi casa dar oferindule o suma de bani ei nu acceptind ce pot face?ma poate legea obliga pentru ai primi?ce pot face?
Discuție legitimitate
daca casa a fost trecuta in programul de demolare-reconstructie anul trecut in urma inundatilor la care nu avem facuta mostenirea si nici nu am demolato din cauza fratilor la care ei mau dat in judecata avind procesu in septembrie as vrea sa stiu daca ei mai au drept la casa deoarece tin sa mentionez ca eu am reparat pe bani proprii 80/'' din ea va multumesc
Discuție legitimitate
daca la data procesului sotul este plecat din tara la munca in strainatate pot ca sotie de al reprezenta in instanta pt succesiune ce trebuie sa fac.va multumesc.
Discuție legitimitate
daca am platit timp de 26 ani impozit integral pe casa si am intretinut casa am drepturii mai mari ca ceilantii mostinitori avind in vedere ca am locuit in ea iar ei nu au stat si nu au platit niciodata impozit.va multumesc.
Discuție legitimitate
daca in 2010/28-29 iunie in urma inundatiilor casa a fost trecura la demolare as vrea sa stiu daca mai poate fii facuta succesiunea si care ar fi valoarea casei. va multumesc
Discuție Legitimitate
Daca un avocat este ruda de gradul I cu familia pe care o reprezinta, are dreptul sa le fie avocat? Intreb asta pentru ca in procesul in care sunt implicata, familia fratelui meu este reprezentata de un astfel de avocat, acesta fiindu-i cumnat?
Locuiesc intr-o casa de peste 25 de ani, casa pe care am ingrijit-o, imbunatatit-o si in care am locuit alaturi de mama mea de care am avut grija, pana in clipa in care acesta a decedat. Mama nu a apucat sa isi faca testamentul, ca atare CEI 2 fratii ai mei ma dau acum in judecata pentru partea de casa ce li se cuvin. Trebuie sa mentionez ca anul trecut din nefericire casa a fost si inundata, iar avariile au fost foarte majore. Nimeni nu a venit sa ma ajute a trebuit sa o repar singura, fratii nu au contribuit cu nimic, am si acte cu care sa dovedesc, chitante si toate cele. Adaug ca singura care a platit si impozit integral. Casa, bineinteles ca am si modificat-o. Ei ma dau in judecata pentru casa veche a mamei, insemnand 2 camere, o sala si o parlipca. Nu vreau sa ajung la un acord cu ei, am muncit prea mult! Ce pot face, in contextul in care ei m-au chemat in judecata?