Buna seara.
Sindicatul in care eram inscrisa a castigat un proces cu niste drepturi salariale.
Mi s-a spus sa merg la tribunalul din judetul in care am adresa stabila, mentionez ca am lucrat in alt judet si sa cer o copie,originalul dupa sentinta castigata definitiva,irevocabila si executorie.Este corect?Care sunt pasii? Nu am avut niciodata de a face cu tribunalul si nu stiu demersurile.As dori sa primesc banii toti odata deoarece nu mai sunt salariata companiei la care am lucrat.Multumesc
buna ziua.Am lucrat 31ani si 8 luni in domeniul sanitar, infirmiera.La 1 iunie 2012 mi-am depus dosarul de pensionare la limita de varsta.Imi poate spune cineva cum se calculeaza pensia?daca se i-au in calcul sporurile?ce sporuri?cum se calculeaza nr de puncte realizate.Mentionez ca dupa 2 luni am primit decizia de pensionare in care la motivare scria ,sporurile de tura nu au fost valorificate.Cum se face contestatia.
Va multumesc!
buna ziua.Mama mea a depus dosarul pentru limita de varsta cu data de 1 iunie 2012.Ce vreau sa intreb, poate sa ramana ,sa lucreze pana la venirea deciziei de pensionare si cam in cate luni apare.Care este dreptul? Ea a lucrat in domeniul sanitar, are vechime peste 30 ani ,iar de la Resurse Umane i s-a transmis ca de la 1 iunie sa nu mai vina le servici.Drepturile din ccm nu le stie deoarece ii s-a refuzat continutul acestuia.Multumesc
Buna.O persoana din familie iese la pensie,anul acesta, la limita de varsta.Are dreptul la 2 salarii compensatorii?Carei legi ?Stiam, ca daca un an nu se da,anul viitor poti lua.
??
buna ziua.Prin desfiintarea locului de munca, am inteles ca unitatea are obligatia sa-ti ofere alt loc vacant corespunzator studiilor.Dupa un an de zile ce drepturi am si unde ma pot interesa.Pot da in judecata compania?
Salut Imi poate raspunde cineva ce acte trebuie ca sa pleci ca au pair in uk?asta dk ai trecut interviul?daca se merita aceasta experienta si care sunt firmele serioase care se ocupa cu plecarile?nu tepari
ms