avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate nick100

Activitate nick100

Un casier poate indeplini, in acelasi timp, si functia de vicepresedinte in cadrul unei institutii de tip C.A.R.? Multumesc anticipat.
ACORDAM SPOR VECHIME PERSOANELOR CARE DUPA PENSIONARE INCHEIE UN NOU CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA, ACESTA CUMULAND PENSIA CU SALARIU?
Răspuns la discuția conflict de interese?
Nu

Cornel Vasile a scris:

Este functionar public?

Exista incompatibilitate sau conflict de interese daca o persoana ocupa o functie de sef serviciu financiar, ierarhic ea se subordoneaza contabilului sef, si, totodata, acea persoana este frate/sora cu conducatorul institutiei?
Vouchere-le de vacanta se pot folosi doar in perioada conediului de odihna?
In urma divortului copii au ramas la mama. Tatal are rata la banca si de platit pensie alimentara. Care este prioritatea la plata si care este proportia din salariul tatalui in vederea achitarii acestora.
Cat poate sa stea un civil in concediu medical?
Buna ziua

Un cadru didactic care este detasat de la unitatea A la unitatea B si-a dat demisia. In fapt, el de unde demisioneaza si cum se reflecta in revisal?


Va multumesc anticipat.
O zi buna
Un barbat nascut in aprilie 1957, cu vechime in munca de 38 de ani din care 20 ani si 4 luni lucrate in grupa a II-a; armata 1 an si 4 luni;... cand se poate pensiona, anticipat sau anticipat partial?

Multumesc anticipat.
Un barbat nascut in aprilie 1957, cu vechime in munca de 37 de ani din care 19 ani si 4 luni lucrate in grupa a II-a; armata 1 an si 4 luni;... cand se poate pensiona, anticipat sau anticipat partial?