avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate tucalouisa

Activitate tucalouisa

Nu mai după 7 ani iti poate lua administratorul locul dacă nu ai plătit, nu l ai ingrijit .Preotul cere actul de Concesiune și dovada platii locului/lor de veci in momentul cand ai un deces. Faceți plângere la poliție. Dar totul se rezolva când decedatul ingropat in locul avut de dvs. după ce face 7 ani.Am avut asemanea caz in cimitirul Pipera.
Buna ziua,mi se cere de catre angajator de la Circa financiara un certificat din care sa reiasa ca locuiesc la adresa din C.I. Va rog ,este posibil sa-l obtin? Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
Din ce reiese aceasta ,exista un act ori unde trebuie sa ma interesez?Noi avem un act de infiere din 1960.Sotul meu este singura ruda ramasa in viata care a si avut grije de el .Multumesc mult.
Discuție Mostenire
Soacra mea a nascut 2 copii pe unul l-a dat spre infiere.Parintii acestuia au decedat .Anul acesta a decedat si el.a mai ramas in viata doar sotul meu.Poate mosteni averea celui decedat ? Singurele acte doveditoare sunt certificatul de infiere in care acesta are numele soacrei mele si toate actele soacrei mele (decedate)
Ne confruntam cu o problema,decedata a lucrat 10 ani la un cabinet medical fiind asistenta .Acum medicul la care a lucrat nu stie cine este obligat sa dea acest ajutor de inmormantare.De la Primarie ne-au spus ca de la Resurse umane de la locul de munca.poate lua ajutor de la Casa de pensii nefiind pensionara ,chiar daca a platit cotele respective?
Răspuns la discuția succesiune
El a ramas singur si astfel as dori sa nu poata profita nimeni de ceeace are.In jurul sau roiesc niste personaje care ar putea sa ii faca rau.
Discuție succesiune
Tatal meu s-a recasatorit,a avut un fiu,el a decedat acum 9 ani si a lasat un act de donatie sotiei sale in care se mentioneaza ca ea este mostenitoarea lui pana la deces,iar dupa aceea fiul mosteneste tot.A decedat si sotia lui.Intrebarea mea este pot ataca aceasta donatie?
Discuție Noul cod civil
Certificatul fiscal este act de proprietate si atunci cand nu am decat o chitanta de mana,un Cerificat de mostenitor in care am 37% din casa si teren,un PV eliberat de CPMB/1986,nr.rol, plata la zi a impozitului pe casa si teren 1968-2012 ?
Răspuns la discuția intabulare
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția mostenire
Multumesc,pentru ca in Certificatul de mostenitor nu apare decat acest loc de veci,Deoarece nu aveam decat chitanta de mana pentru casa si teren am cerut Ordinul Prefectului.Aici nu inteleg eu,de ce in anul 1984 cand a murit socrul meu s-au facut 2 Certificate de mostenire ,pe soacra si sotul meu,Iar acum la moartea soacrei de ce nu a trecut pe certificatul de mostenire al sotului 37% ale lui + 63% ale decedatei.El fiind singurul mostenitor.