vreu sa deschis , o succesiune ,legal suntem 2 mostenitori dupa bunici mei , matusa mea nu vrea sa se prezinte , ce se va intampla ? eu imi doresc sa intru in legalitatea bunurilor ce mi se cuvin,multumesc anticipat
buna, Am facut succesiune dupa bunicul si tatal meu, am obbtinut un certificat in calitate de mostenitor ,ulterior a decedat si bunica mea, (nu sa facut succesiune dupa bunica )am dobandit terenuri agricole , asi dori sa stiu daca pot sa fac o procura fratelui meu pentru a ridica bani cuveniti din agricultura, mentionez, fratele meu a renuntat in totalitate la tot.
Buna,Lucrez intr-un call center de 4 ani au implemetat reguli in fiecare an, vor sa instaleze camere sa ni se monitorizeze calculatoarele in sala operativa , e legal prin lege? mentionez nu sau intamplat niciodata evenimente neplacute gen fraude furturi etc.........multumesc anticipat
Buna, intrebare ,asi dori sa stiu daca pot sa fac o procura fratelui meu pentru a ma reprezenta la succesiunea bunici mere,mentionez am un certificat in calitate de mostenitor dupa tatal meu si fratele meu a renuntat la tot in favoarea mea,multumesc anticipat
imi cer scuze fratele meu can a decedat nu avea nimic pe numele lui, acctuala sotie (vaduva) nu are ce sa mosteneasca , deci sa inteleg dupa moartea parintilor mei eu si nepotul meu ar trebui sa impat tot ce ramane de la parinti mei pe jumatate?
buna zioa,intrebarea mea este, fratele casatorit si un copil, divorteaza dupa ceva timp si se recasatoreste ,in urma casatoriei nu mai rezulta niciun copil, dupa o perioada de tinp decedeaza intr-un accident de masina, parintii mei de lungul vieti au construit doaua case,intrebarea mea e: dup ce parinti mei nu vor mai fi cat va primi nepotul meu din mostenire si cat voi primi eu.din informatiile mele stiu ca a doa sotie nu are dreptul pentru ca nu au avut copii. multumesc anticipat
Buna tuturor, sunt citata intr-un proces penal ca parte civila, procesul dureaza de aproximativ 2 ani (174 c.p) omor, am fost prezenta la toate infatiserile, acum trebuI sa ajung peste 2 luni la inalta curte de casatie si justitie , psihic nu mai rezist sal vad pe inculpat .sunt oblicata sa ma prezin? care sunt consecintele daca se judeca in lipsa mea? MULTUMESC ANTICIPAT
Buna tuturor, o buna prietena de amea a crazut ca la prins pe dumnezeu de picior, adica sia gasit jumatatea, dar sa demonstrat ca nu e asa,pritena mea acum este insarcinata in 7 luni, tin sa mentionez ca el mai are un copil dintr-o relatie anterioara, si lasat in voia sorti intrebarea mea e , cum trebuie sa procedeze ca el sa nu aiba niciun drept asupra copilului?nu doreste nici pensie alimentara nici ajutor financiar din partea familiei lui absolut nik, doreste sa si creasca linistita copilul,va exista vre-o repercursiune pe viitor, ar putea tatal copilului sa aiba vreun drept asupra lui atata timp cat mama nusi direste , scuze greseli dar nu sunt romanca. multumesc anticipat
buna tuturor,am o intrebare, sotul meu a fost ucsi in urma cu un an, inculpatul a fost incadrat in articolul c.p 175 in ca nu sa finalizat procesul ulterior am deschis un proces civil la care am cert daune morele si cheltuielile de imormantare judecata etc. inculpatul nu e scolarizat si la momentul evenimentului tragic nu avea un loc de munca si inca nu stiu daca detine ceva pe numele lui, sotul meu are un copil dintr-o casnicie anterioara care platea o pensie alimentara regulat, sotul meu la meomentul tragic nu era angajat cu cartee de muna,intrebarea mea e,din cele mentionate mai sus,cum pot sa fac sai aisugur o pensie de urmas copilului? va multumesc anticipat
Buna tuturor,am o intrebare .Sunt angajata unei firme private lucrez intr-un cll center,in contractul meu de munca e specificat 60 de minute de pauza , lucrez 8 ore pe zi, sunt obligata de supervizor indrumat de catre regula interna sa imi iau doar 40 minute de pauza, si ma intreb dc pe contarct scrie 60 min si am dreptul la 40 min.cum pot sa contestez pauza de 40 min. multumesc anticipat