avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate anyanca

Activitate anyanca

Răspuns la discuția Concediere
Mulțumesc!
Nu .nici nu a venit să discute am dar doar o nota explicativa prin care am explicat tot ce sa întâmplat cu amănuntul SI atât.
Reclamația a fost făcută telefonic .ce conține nu știu că nu mă contactat nimeni scris .doar verbal că nu am respectat procedura clinicii adică arătat ac steril desigilat in fața pacientului mănuși schimbate SI că am vb ironic in rest nu știu nimic.

Cornel Vasile a scris:

In reclamatie ce a mentionat acel pacient ?

Discuție Concediere
Buna ziua,lucrez într-un laborator de analize medicale pe recoltare probe SI recepție pacienți .precizez că sunt monitorizata cu camera video audio. Am avut un pacient mai sceptic pot spune din cauza a celor discutate de la recepție SI pana la recoltare unde a avut tot felul de idei SI pretenții care i le-am satisfăcut dar fara folos ..după ce mă agresat verbal cu injurii am trimis respectivul pacient să facă reclamație dat fiind că nu am reușit să îi satisfac toate nevoile SI ideile.intrebarea mea este că si angajat de 2 ani monitorizat in tot acest timp după cum spuneam video SI audio nu mă pot apăra prin aceasta reclamație dat fiind că nu am reușit să îi fiu pe plac pacientului.cum mă pot apăra eu in cazul asta fiind vizată pentru concediere? Ce ar trebui sa fac sa mă pot apăra în fața angajatorului care spune că am greșit SI că pacientul are dreptate.Multumesc!
Discuție impozit
buna ziua , am cumparat o locuinta in 2008 nu am depus actele sa o iau in evidenta la impozit ,acum as dori sa o inregistrez . ...mam casatorit si sotul meu este cu contract de chirie la anl si eu cu act aditional , acum se reinnoiesc contractele , daca eu apar cu numele de domnisoara cu locuinta este posibil sa nu mai prelungeasca contractul de chirie la anl?
buna ziua , intrebarea mea este daca sunt cetatean moldovean cu permis in romania pe 5 ani , daca am depasit cele 3 luni legal in alta tara , mai pot pleca in alta tara fara sa primesc interdictie sau sa ma intorc inapoi in italia . multumesc
buna ziua , am fost de serviciu la dispeceratul firmei de taxi si am anuntat un accident la 112 cu victime , fiind vina celuilalt sofer implicat nu a soferului de taxi,dar intrebarea mea este ce trebuie sa faca angajatorul in acest caz ,care este procedura in cazul asta si ce trebuie sa faca .multumesc .tot ce stiu este ca trebuie facut un dosar cu fisa de la 112 care a alertat itm si ce se va intampla ?
Răspuns la discuția somaj
am absolvit scola postliceala la zi , deci pot beneficia de ajutorul de somaj ca absolventa ,si nu se ia in calcul lunile de aj de somaj dupa desfiintarea locului de munca (mai exact functia ).multumesc
Discuție somaj
buna ziua ,am beneficiat de somaj in urma desfintarii postului de munca si l-am terminat in luna august anul in curs .intrebarea mea este daca mai pot beneficia de ajutorul de somaj daca am terminat scoala postliceala in luna august anul in curs.Multumesc
buna seara ,am facut un imprumut la societatea nebancara de credite ,nu am reusit sa platesc suma datorata .as dori sa stiu ce se intampla cu datoria care o am si daca are dreptul sa puna poprire pe salariu ,si dupa cat timp ar trebui sa se prescrie daca se prescrie