avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate carmennn

Activitate carmennn

Discuție Divort
Buna seara! Maine am primul termen in procesul de divort. Deoarece nu avem copii si nici bunuri de impartit,am ales sa nu imi iau un avocat. Am mers pe culpa comuna,deoarece el nu va putea fi prezent,nefiind in tara. Insa am depus la dosar intampinarea lui cum ca e de acord cu actiunea si cu ceea ce am scris eu in cerere.La ce sa ma astept maine? Nu am intrat in viata mea intr-o sala de judecata,habar nu am cum se desfasoara un proces. In prima faza am zis ca e un proces simplu,insa asteptarea aceasta te epuizeaza psihic(am depus cererea in luna iulie,2015).
Buna ziua! Am nevoie de ajutorul vostru,va rog!De curand am depus cererea de divort(din culpa comuna).Nu mi-am luat un avocat,pentru ca am considerat ca va fi un proces relativ usor.Sotul meu este de acord,nu avem nici copii,nici bunuri comune.Problema este ca el nu se poate prezenta la proces,fiind plecat din tara.Mi s-a spus ca exista sanse sa se termine la primul termen daca el imi trimite o intampinare,sa o anexez la dosar.Intrebarea mea este ce trebuie sa contina aceasta intampinare,cum trebuie formulata,eventual si un model daca se poate.Si inca o intrebare,aveti idee cam cat dureaza cu aproximatie pana la primul termen,daca cererea am depus-o la inceputul lunii iulie? Va multumesc,sper sa primesc ajutorul vostru!
Discuție Divort in lipsa
Buna ziua! am nevoie de ajutorul vostru! Imi doresc sa divortez de sotul meu,insa el nu e de acord(ca sa o putem face la primarie sau la notar,intr-un timp scurt).Mai mult,e plecat si din tara.Asa ca sunt nevoita sa depun cererea in instanta.Imi puteti spune care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez si care sunt costurile aproximative? Si cat timp poate sa dureze pana se pronunta,in conditiile in care el a spus clar ca nu se va prezenta la niciun termen.Nu avem nici copii,nici bunuri comune.Multumesc!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti pana unde merg atributiile opc-ului?asta in conditiile in care am primit de la ei un raspuns de genul:agentul economic nu a fost gasit,nu a raspuns invitatiei noastre,de aici mai departe va trebui sa va adresati politiei.Ce ma sfatuiti sa fac?cand am fost la politie,acestia m-au trimis la opc.Cine imi rezolva si mie problema?
Răspuns la discuția probleme
deci trebuie sa merg pe noroc de-acum inainte.In ce tara traim?chiar suntem ai nimanui?
Discuție probleme
Este corect un raspuns din partea opc-ului care suna cam asa:ne pare rau,reprezentantul societatii reclamate de dvs.nu a fost de gasit si nici nu s-a prezentat la sediul opc-ului la invitatia facuta de noi.Eu cui ma adresez,acum,mai departe de opc?
Răspuns la discuția lipsa raspuns in 30 de zile
va rog foarte mult sa ma ajutati cu sfaturi in aceasta privinta!efectiv nu stiu ce sa fac
si adaug faptul ca a fost insotita de o copie a chitantei.
a fost trimisa prin fax,am confirmarea lor de primire.In aceste 30 de zile am mai vorbit cu ei si tot m-au amanat cu un raspuns.
daca nu am primit un raspuns de la opc in 30 de zile,ce-i de facut?cui altcuiva sa ma adresez?