avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate moniqita

Activitate moniqita

Răspuns la discuția Inscrisuri
Nu doresc amânare, în citatia prin care mi se comunică data de judecată se precizează faptul că, dacă nu doresc să mă prezint, să trimit înscrisuri iar judecata se vă face în lipsa mea.
Discuție Inscrisuri
Bună seara! Vă rog să mi daţi un model de înscrisuri pentru neprezentarea la procesul de mărire de pensie. Multumesc.
Discuție PENSIE DE URMAS
Buna seara. Mama mea are pensie de urmas iar tata ar fi implinit pe 01.01.2014 65 ani si avea 35 ani vechime in munca. A decedat in anul 2007, era pensionat medical iar in anul 2008 mama a optat pentru pensia de urmas. Intrebarea mea este daca poate beneficia de recalcularea pensiei. Va multumesc.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se calculeaza pensia de intretinere in urmatorul caz:; am un copil din prima casatorie care, in momentul in care m-am recasatorit, a ales sa plece la tatal sau. Acesta a facut cerere de reincredintare si, in urma procesului, mi s-a stabilit plata pensiei in valoare de 174 lei. In cateva luni, voi avea al doilea copil . As dori sa stiu care este modul de calcul in acest caz. Va multumesc.
Buna seara. Sunt posesoare a doua abonamente , unul care trebuia sa expire in luna dec.2011, iar altul expira in 02.2013. nefiind multumita de cel dintai abonament am facut numeroase sesizari la serviciul clienti in urma carora mi s au facut o oferta foarte avantajoasa[CHIPURILE AVANTAJOASA]. Mi s a spus ca o sa- mi micsoreze abonamentul de la 12 euro la aproape jumatate, dar nici vorba de asa ceva. mi au prelungit vechiul abonament fara a modifica absolut nimic si in plus pe cel de-al doilea mi l-au marit de la 6 euro la 9 euro fara sa fiu de acord si fara sa cer eu asa ceva, deoarece acesta expira tocmai peste un an, neavand de ce sa modific un contract cu atata timp inainte si culmea sa- l si maresc. VA ROG SA-MI DATI UN SFAT. MULTUMESC.

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de acest subiect : daca eu am domiciliul la socrii mei si acestia au restanta la impozit pe mai multi ani, este posibil sa-mi fie suspendat CCC? Deocamdata nu-mi fac griji pentru ca nu am nascut inca, acest lucru se va intampla in vara, de aceea vreau sa stiu de acum ce e de facut. Va multumesc.
Răspuns la discuția Custodie unica vs custodie comuna
Buna ziua. In urma cu ceva timp am postat si eu un subiect si am cerut sfaturi. Atunci, la momentul respectiv, nu avusesem inca nicio infatisare la procesul de reincredintare, eu fiind parata. Acum, dupa doua infatisari, stiu cum stau lucrurile. Fostul sot cere custodie exclusiva iar eu cer custodie comuna. Binenteles ca situatiile difera de la caz la caz dar eu, in situatia mea, sub nicio forma nu sunt de acord cu custodia exclusiva, deoarece eu nu mi-am neglijat copilul niciodata, am facut tot ce am putut sa-i fie bine, m-am ocupat de educatia ei, chiar si acum, cand nu mai locuieste cu mine( deoarece a ales sa se mute la tatal ei pentru ca m-am recasatorit si nu a fost de acord), avand avantajul de a fi contabil chiar la scoala la care invata fetita mea, cu toate ca ea nu prea mai tine cont de sfaturile mele, incerc din toate puterile sa fiu cat mai aproape de ea si sa ma implic in viata ei. Tatal ei face cea mai mare greseala si anume, pentru a o atrage de partea lui, ii permite aproape orice, lucruri pe care eu i le-as fi interzis si nu realizeaza ca, in dorinta sa de a-mi face mie rau, ii face rau propriului sau copil. De aceea doresc custodia comuna, pentru a ma putea implica in viata copilului meu, pe care l-am crescut cu mare drag dar si cu multe greutati. Pe 8 decembrie avem un nou termen la care ne vom prezenta cu martori, cu inscrisuri si va fi audiata si fata. Sper si ma rog la bunul Dumnezeu ca justitia sa fie corecta si sa nu-mi ia dreptul de a fi mama din toate punctele de vedere.
Răspuns la discuția reincredintare minor
Poate cineva sa ma ajute sa formulez intampinarea? Nu am idee cum ar trebui facuta si nici nu imi permit sa angajez un avocat. Va multumesc.
Răspuns la discuția reincredintare minor
Am sa va fac un rezumat. In 2007 am introdus actiunea de divort, mi-am furat fetita, pentru ca fostul meu sot nu-mi permitea sa o iau cu mine si am luptat pentru copilul meu pana am reusit sa-l am langa mine definitiv, acest lucru fiind posibil in anul 2009, dupa zeci de infatisari si amanari si nervi intinsi la maxim si stres cat cuprinde. In tot acest timp am locuit cu chirie pana cand am reusit sa obtin o locuinta ANL. As fi putut sa locuiesc cu parintii mei la casa dar fetita mea mi-a pus conditia sa locuim la bloc daca vreau sa ramana cu mine. Am facut foarte multe sacrificii dar nu-mi pare rau pentru ca am facut totul pentru copilul meu. Dar, fiind aproape de tatal sau, a fost tot timpul influentata negativ iar rezultatale s-au vazut acum, cand am gasit un om adevarat, care ma respecta si ma iubeste si care a fost dispus sa aiba grija de copilul meu ca si cand ar fi fost al lui. DAR s-a intamplat ceea ce banuiam adica fetita mea iubita a ales sa se mute la tatal ei, frangandu-mi inima. Mi-a fost foarte greu sa accept acest fapt, inca ma lupt cu mine insami, nu stiu daca vreodata am sa reusesc, dar este destul de mare si nu o pot obliga sa stea cu mine daca ea nu-si doreste acest lucru. Asa ca, draga doamna, va inteleg perfect, nu m-am suparat de ce mi-ati scris si ma rog pentru dumneavoastra sa reusiti tot ce v-ati propus. Stiti care este avantajul dumneavoastra? Daca poza pe care o aveti este reala, atunci aveti marele noroc ca aveti copilul mic. Singurul lucru pe care-l regret este ca nu am divortat cand era fetita mica, am crezut ca inca mai pot schimba ceva dar m-am inselat amarnic.
In speranta ca nu v-am plictisit cu povestea mea, va doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa va ajute!
Răspuns la discuția reincredintare minor
multumesc pentru sfaturi