avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate ilinca71

Activitate ilinca71

cum se poate demonstra ca dreptul de a pretinde suma de bani (datorata din anul 2009)nu este prescris conform legilor romanesti in materie de prescriptie extinctiva? Sau care este perioada de prescrierea a datoriei ?
Imi puteti spune la ce perioada am dreptul la un bilet de trimitere catre specialist,din partea medicului de familie?
Mentionez ca este vorba dspre o boala cronica.
Sunt total bulversata de decizia de impunere anuala pe 2012 !!!!
Pentru 20-30 euro/luna, dobanda obtinuta in urma unui depozit,suma odata impozitata de catre banca,acum mi se impune sa platesc si 468 lei,(un pricent de 5,5,catre CASS)desi nu aveam niciun venit in aceea perioada. Cine ne poate ajuta cu un model de contestatie,valabil,sa fie luat in considerare de catre Finantele Publice,pentru ca unii se plang ca tocmai acolo e smecheria,nu se accepta contestatiile facute oricum,dar nici nu se spune cum anume trebuie facute,se tergiverseaza intentionat,pentru a depasi cele 30 de zile in care se pot contesta deciziile. Un lucru mi se pare si mai miselesc,daca tot ne obliga sa platim CASS ,de ce sa nu fie pt 2015,incat sa putem beneficia de asigurarea medicala? De ce sa fie bani aruncati oentru noi,cei de rand?
Răspuns la discuția Despre medicul veterinar
si nu a facut nicio analiza,nici macar nu s-a uitat la caine,pt ca se teme de el,s-a bazat doar pe ceea ce eu i-am povestit ...medic ,nu gluma...o pitzipoanca de doctorita,care are impresia ca ea a inventat medicina si daca o intrebi ceva din domeniu,se supara ca e luata pe nepregatite...
Răspuns la discuția Despre medicul veterinar
Multumesc mult pentru raspuns. La medic am renuntat,evident ,in urma discutiilor aprinse,insa l-am reclamat pentru asta si am cerut sa imi fie intocmita fisa medicala cu diagnosticul si tratamentul,cum ar fi fost normal sa se intample.
Răspuns la discuția Nota incorecta bac
eu stiu ca rotunjirea notei ,in urma unei contestatii la bac ,nu se face decat in cazul in care s-a obtinut minim 0.50 puncte in favoarea elevului. Daca la corectura a doua(dupa contestatie) nu acumuleaza cei 0.50 ,nota ramane neschimbata.
Răspuns la discuția Despre medicul veterinar
Cainele este tratat de o afectiune dermatologica,un exces de alimentatie... medicul nu imi elibereaza niciun fel de document pentru banii primiti ,iar tratamentul injectabil il face la domiciliul meu. Nu vad de ce nu mi-ar spune numele medicamentului respectiv...mi-a spus doar ca e de ultima generatie.Probabil mirat fiind ca pun o astfel de intrebare ,nu putea scorni un raspuns rapid. Ce pot sa fac? In ultima instanta sa pot forta sa mi se spuna...?
Un medic veterinar care imi trateaza cainele ,a refuzat sa imi dea infomatii despre ce tratament aplica,respectiv ce denumire au injectiile care le administreaza. Intrebarea mea este daca e chiar un mare secret profesional,asa se practica medicina veterinara la noi,ori e pur si simplu hotie si nu vrea ca eu sa ma informez? Nu pregateste seringa in fata mea,pt vine cu ea de la cabinet,deci numai el stie ce injecteaza si eu platesc.Nu mi se pare corect sa mi se refuze dreptul de a fi informat,platind niste bani pe aceste servicii.
Subiect: Exista lege pentru gemeni?
Intrebarea mea este referitoare la gemenii care participa la examen de admitere.
Daca unul dintre gemeni trece examenul si al doilea nu,exista aceasta posibilitate de a-l urma pe primul , in ciuda faptului ca a obtinut o nota sub limita de intrare? Am inteles ca exista o astfel de lege care favorizeaza fratii gemeni.Va multumesc !

se face un alt contract intre mine si avocat pentru un proces la recurs? Am facut un contract pentru un proces,pe care l-am castigat,partea parata a inaintat un recurs,acum e nevoie de un alt contract intre mine si avocat? Adica alte costuri?