avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate cosmineanugheorghe

Activitate cosmineanugheorghe

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
..vrabia din mana , pe cea de pe gard, parca nu suna bine....dv. hotarati, eu unul nu as face asa ceva , mai ales la vremurile de acum...
se zice sa te faci frate cu diavolul pana treci puntea, numai ca in cazul de fata puntea este in orizontul no limits...oricum multumesc ptr raspunsuri .
Imposibil. atat timp cat presedintele ,cenzorul si inca vre-o doi se impun, dicteaza, ca numai ei stiu si fac bine, nu am nici o sansa...
Chiar nu se poate face nimic? asta-i furt din banii mei ... nu munceste dar ia bani...
Buna ziua . Va rog frumos o lamurire . In urma cu o zi , a avut loc prima sedinta a Adunarii generale a proprietarilor din condominiul unde locuiesc. Dupa ce s-au apobat bugete, actiuni ce trebuiesc indeplinite , etc ,s-a pus problema salariului administratorului - acum 700 lei . Suntem 15 apartamente pe scara, 14 cu centrale termice individuale, unul nu, ramas la vechiul sistem . Platim salariul in functie de cota indiviza de la 40 la 50 lei de apt ptr ca unele au suprafata mai mare.. Este o suma foarte mare, mai ales ca admin. nu are ce calcule sa faca decat la apa , gunoiul vine pe persoana gata calculat, curentul pe scara si cam atat. In rest NU face nimic . Pentru ca are sustinera presedintelui , a cenzorului si a o mica parte din locatari, votul a fost sa nu i se modifice salariul . Desi am adus in discutie colaborarea cu o firma si ne- ar fi costat 350 lei , nu s-a dorit colaborarea . Intrebare : ce actiuni pot sa fac pentru ca nu imi convine salarizarea administratorului , unu, pentru ca intr-un mandat trecut ne-a pus sa- i platim contributiile la stat desi in salariul respectiv erau prevazuti banii, doi, aduce firme de casa fara cel putin 2 oferte, pentru diferite activitati,, trei activitatea nu reflecta salariul . Din 4 zile pe luna a cate o ora, adunate impreuna, ar fi nici jumatate cu activitate, restul telefon, socializare, jocuri, etc. Rog frumos sfaturi . Cu stima,
Va rog frumos, care sunt pierderile si care raman obligatii, cf 186 / 2018 . ca nu gasesc in lege . Multumesc.
Suna de pe alte numere.. am vre-o trei blocate..
Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii telefonici de la Provident care ma tot intreaba daca eu sunt X, sau Y, Le-am raspuns de cateva ori si i-am rugat frumos sa nu mai sune pe cele doua numere personale, pentru ca eu nu am avut treaba niciodata cu ei , apoi am blocat numerele. Degeaba , suna iar . Ce pot sa fac ?
Buna ziua .
Doresc sa stiu daca salariul administratorului se calculeaza la numarul de apartamente existent , la numarul de persoane sau la suprafata acestora , pentru ca locuintele au suprafete diferite . Cine stabileste si cum salariul administratorului .
Multumesc frumos .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Marcajul de pe asfalt , care in general vopsit in galben sau alb ,trebuie insotit si de un stalp cu o placa si insemnele specifice .Una din doua se putea distinge .