avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate cosmineanugheorghe

Activitate cosmineanugheorghe

Buna ziua. Rog frumos raspuns / ajutor.
La asociatia noastra de locatari ( 15 apt cu centrale individuale ) s-a efectuat o lucrare ,pe ''repede -nainte'' la coloana de apa ce bransa 5 apartamente si care era fisurata foarte putin la etajului doi ,culmea, la presedintele asociatiei, apa ajungand in beciul blocului, culmea , in dreptul boxei de la subsol al respectivului. Asta pentru ca in urma lucrarilor de modernizare s-a lucrat fara raspundere.. Toate bune , dar ma intreb daca nu trebuiau cel putin doua oferte pentru reparatie , pentru a o alege pe cea mai convenabila pentru locatari ? Sau primul sunat /venit ia lucrarea ?
Multumesc.
Pur si simplu vreau sa nu mai fac parte din asociatia de locatari , sa ma separ cu totul de ei . Se poate ?
Buna ziua. Sunt doar locatar, fara functii...
Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , dacă este legal,și ce presupune sa- mi dau demisia din Asociația de proprietari. Sunt câtiva "majoritari" în decizii care vor să readucă o administratora care în fostul mandat ne- a făcut numai necazuri. Personal am fost prejudiciat și material și moral dar nu am putut face nimic din cauza tot acelor persoane care o susțineau pe respectiva. Mulțumesc mult și aștept să mă îndrumați .
Buna ziua . Daca ati platit cel putin 3 ani , faceti o refinantare la alta banca, si atunci puteti vinde fara problema.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aparatele cu ultrasunete sunt egale cu zero. Am probat . La mine la tara , unde am o locuinta sezoniera, este mai rau. Vecinul are doi caini lupi maturi, care latra puternic la oricine trece pe strada, dar mai grav este ca ambii vin la gardul meu, se urca pe el cu labele din fata si ma latra insistent . Cu toate ca mai mereu este cineva acasa din stapani, nu se dderanjeaza sa-i stapaneasca, din contra , ii intarata cu vorbe adecvate. Am vrut sa fac adresa catre politie , dar nu ma lasa sotia, desi este '' alergica'' la caini din copilarie . Mai am o varianta . Sa incerc sa ma imprietenesc cu ei, cu ceva biscuiti sau ceva de ros, dar mi-e frica sa nu ma reclame vecinul ca atentez la sanatatea dihaniilor. Rog sfaturi . Multumesc.
Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava de evacuare a aburului cad pe evacuarea centralei mele si la o distanta de 20 cm de parterul blocului. Dumnealui nu intelege sa-si repozitioneze scurgerea de la centrala si normal ar fi fost sa o dirijeze in scurgera din apartament , dar nu vrea . Ce sa fac? Administratorul blocului este doar cu vorba. Implicare nula in ceea ce priveste asociatia.
Se mai intampla si la altii... 15 apartamente in bloc si 35 mc pierderi apa rece.. !! Furt pe fata !! Dar nu ai posibilitate legala sa intrii la om in casa sa vezi instalatia de apa rece daca este in regula...
Buna ziua. Pentru deranjarea repetata a ordinii si linistii publice , la ce sanctiuni se poate ajunge ? Amenzile date nu se platesc, organele statului sunt luate in deradere, injuriile adresate reclamantului de catre partea invinuita au ajuns la stadiul de amenintare si multe altele. Ce se poate face? Exista vre- o solutie ? Multumesc.
Salutare Comunitate ! Se cunosc noutati in legatura cu Programul Rabla pentru centrale termice ? De la Ministerul Mediului nu raspunde nimeni...
Multumesc.