avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate cassady

Activitate cassady

Răspuns la discuția Concediu maternal
Multumesc frumos pentru informatii
Răspuns la discuția Concediu maternal
Copilul este nascut dupa 01.01.2011 si deci voi beneficia de 500 de ron la intoarcerea din Concediul de ingrijire copil, intrebarea mea este daca voi beneficia de ei si in conditiile in care la intoarcerea din concediu imi dau demisia pentru a ma angaja in alta parte.
Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia spre a ma angaja in alta parte mai beneficiez de cei 500 de ron care se acorda pentru intoarcere anticipata la servici?
dar exista si posibilitatea ca in momentul in care primiti sentinta sa stea fara permis mai mult decat ar sta in conditiile in care da examenul din nou.
Răspuns la discuția CAZIERUL FISCAL
Stergerea faptelor din cazierul fiscal se va face la un termen stabilit in functie de gravitatea faptelor

Mai multe informatii gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Răspuns la discuția Evacuare persoane fara titlu
Daca nu locuiesc acolo cu forme legale puteti incerca in prima faza printr-o notificare simpla si daca nu se rezolva sa sa apelati mai apoi la un executor judecatoresc.
Răspuns la discuția procedura exequator..
Daca sentinta este definitiva si irevocabila si nu poate fi atacata prin recurs, atunci este suficienta.
Gasiti aici conditiile recunoasterii hotaririlor straine de catre statul roman.
[ link extern ]
Răspuns la discuția contabilizarea bonului fiscal
Pentru inregistrarea in evidenta contabila a cheltuielelor mai mari de 100 de lei nu este suficient bonul fiscal, fiind obligatorie si factura. Factura este necesara si pentru exercitarea dreptului de deducere a T.V.A. aferenta bunurilor si serviciilor achizitionate, indiferent de faptul ca valoarea acestora este sub sau peste 100 lei. Bonul fiscal este utilizat doar pentru exercitarea dreptului de deducere a carburantilor auto, indiferent de faptul ca valoarea acestora este sub sau peste 100 lei.
Răspuns la discuția Pot fi concediata?
Asteptati sa semnati noul contract si apoi anuntati angajatorul in legatura cu sarcina d-voastra. Atunci nu va mai putea sa va concedieze decat in cazul in care firma intra in insolventa.
Răspuns la discuția bunuri societate radiata
Aplicarea dispozitiilor art. 237 alin. (8) - (9) din Legea nr. 31 / 1990

ART. 237*) specifica urmatoarele:

(10) Bunurile ramase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comertului in conditiile alin. (8) si (9) revin actionarilor. Acest drept se prescrie in termen de 6 luni de la comunicarea incheierii de radiere.