avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate cristix415

Activitate cristix415

Am primit respingere pe motiv ca temeiul invocat in adeverinta nu este bun.
Unde as putea sa vad continutul scrisorii 153/1994?

In cazul in care il aveti, va rog sa imi trimiteti pe adresa de email.
cristix415@gmail.com.

Multumesc frumos!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ideea ca "Orice proprietar de firma are dreptul sa isi aleaga clientii"?
Pentru documentare va sfatuiesc sa cititi Codul consumului, art. 28:
"Se interzice refuzul vânzării unui produs sau prestării unui serviciu către un consumator fără un motiv justificat conform prevederilor legale în vigoare."
Gresit. "Ruperea" testamentului se poate prin multe moduri. Unul dintre acestea este sa ia o foaie alba si un pix si sa scrie ca revoca testamentul.
Răspuns la discuția Termeni legali de garantie
Legea este modificata prin Ordonanta 9/2016, deci o noua garantie este oferita.

(4) Produsele de folosință îndelungată care înlocuiesc produsele defecte în cadrul termenului de garanție vor beneficia de un nou termen de garanție care curge de la data preschimbării produsului.

+ legislaatia europeana care confirma.

[ link extern ]
Multumesc de raspuns!
dar stiti dumneavoastra ca nu sunt acceptate in instata? Sau e doar o parere ... Eu cred ca nu are importanta ca sunt volatile. Obiectul nu trebuie obligatoriu sa fie determinat, ci poate fi si determinabil, adica va deveni determinat in viitor (cand e gata procesul).
Sunt in faza de a actiona in instanta CNAIR (administratorul drumului) pentru parbriz spart din cauza unei pietre care mi-a spart parbrizul.
Am fost la politie de unde mi s-a eliberat doar o autorizatie de reparatie.
Intrebarea mea este: se accepta sa atasez ca dovada a prejudiciului o oferta a unui site sau e obligatoriu sa imi cumpar parbriz pe banii mei, sa atasez factura si ulterior sa recuperez banii?
(Stiu ca dupa 30 zile nu mai pot circula cu parbriz fisurat.)

Multumesc!
Sunt angajat kinetoterapeut - personal de specialitate din unităţile de asistenţă socială

Dupa examenul de promovare din kinetoterapeut debutant in kinetoterapeut, am fost incadrat cu 1430 brut, 1034 net..., inainte fiind incadrat pe minim.
Dar nu inteleg modalitatea de calcul ...
Avand clasa 45 cu coeficient 2,96 nu rezulta 600*2,96 = 1776?
Sau nu sunt obligatorii coeficientii?
Multumesc!
Am nevoie de 3 actiuni ... pentru scoala.. Imi puteti da un link, un model? Nu conteaza continutul... Ms
Răspuns la discuția Completare declaratie 208
Buna ziua ... si eu sunt in aceeasi situatie. Mi-ati putea spune cum ati rezolvat problema?
... daca ati rezolvato.. Multumesc