avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate dragos_cerbu

Activitate dragos_cerbu

Răspuns la discuția Teren extravilan ocupat abuziv
Acum ca sunteti propietar cu acte in regula puteti sa ii faceti o plangere pentru tulburare de posesie.
Ar trebui sa anulați uzufructul, deoarece imobilul poate fi închiriat și atunci se va considera intrare prin efracție, oricum sa va luați un martor înainte de a intra pentru inventar ș.a.m.d .
Răspuns la discuția Succesiune, bunuri omise
poti face supliment la taxa de succesiune, pe motiv ca nu ai avut acte doveditoare ale masei succesorale.
Lucrez la o firma X de 5 cinci ani cu contract pe perioada determinata dupa cum urmeaza: din 2010 pana in 2012 am fost angajat printr-o firma de plasare forta de muncala firma X,din 2012 pana in 2015 m-au angajat la firma X cu contracte de cate 1 an,in februarie2015 mi s-a terminat contractul si m-au angajat iar prin firma de plasare forta de munca pe perioada de 4 luni adica pana la 1 iunie,din 1 iunie urmeaza sa imi faca iar contract pe 1 an la firma X.Stiu ca legea spune ca nu pot sa te tina mai mult de 36 de luni pe perioada determinata e legal ceea ce fac ei? am vreo sansa sa imi faca contract pe perioada nedeterminata? tin sa mentionez ca nu am nici o zi intrerupere.
Va multumesc pentru ajutor!
Sotia mea se afla in concediu de cresterea copilului si primeste indemnizatie. Acum i sa oferit un contract de munca in strainate pe perioada de 3 luni,cum trebuie sa procedeze ca sa nu piarda indemnizatia ,poate sa benificieze de stimulent de insertie? poate sa reataseze indemnizatia dupa ce se termina contractul,ce sugestii sfaturi imi dati?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția RECLAMARE ANGAJATOR
multumesc pt . sfat!
te poti adresa protectiei consumatorului
Răspuns la discuția RECLAMARE ANGAJATOR
multumesc de sfat, actiunea pot so fac parca si online nu?
BUNA ZIUA,
sunt barman..i-am cerut patronului sa ma lase sa am si eu dreptul sa-mi verific inventarul sa vad daca am gresit sau nu.....acum acesta fiindca mi-am cerut acest drept vrea sa ma concedieze pentru neprezentare la serviciu.....Eu nu pot sa incep serviciul pana cand nu fac un proces-verbal de predare primire deoarece poate sa ma scoata lipsa oricand.... Astazi m-am adresat unui ofiter de la garda financiara,iar acesta mi-a zis ca nu e de compeenta dumnealor......Ce ma sfatuiti??? (pot sa-i contest decizia de incetare a activitaii in munca in instanta pe motivul cu inventarul??as avea castig de cauza??) Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția reclamare angajator
La sesizarea organelor amintite de dmv. trebuie sa formulez reclamatia in termeni juridici? Sau pot sa formulez exact cum v-am explicat dmv? Multumesc!