avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghemadarasan

Activitate gheorghemadarasan

Răspuns la discuția angajare
suntem societate comerciala eu merg dupa marfa si sotia vinde
Discuție angajare
am o taraba legume fructe pe piata lucrez pe firma neplatitoare de tva eu sunt asociat si sotia mea este patron administrator nu avem angajati deloc vand eu si sotia mea are ceva sau este obligatoriu sa ne angajam la noi la firma?
am o firma deschisa in luna martie cu profil comert cu amanuntul mai exact vindem legume si fructe inca nu am realizat deloc profit si ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu am platit impozit dupa profit deloc ce se poate intampla?pentruca vanzarea e tare proasta
Răspuns la discuția anulare deschidere firma
gheorghemadarasan a scris:

am inceput formalitatile pentru a deschide o firma am ajuns pana a merge la registru comertului sa semnez nu am semnat ce se intampla daca nu mai vreau sa fac firma se poate anula totul daca da sa imi spuneti cum?

nu imi raspunde nimeni?
am inceput formalitatile pentru a deschide o firma am ajuns pana a merge la registru comertului sa semnez nu am semnat ce se intampla daca nu mai vreau sa fac firma se poate anula totul daca da sa imi spuneti cum?
Răspuns la discuția infiintare firma
intre firma micro si intrepridere individuala care este mai buna alegerea?
ce este mai avantajos sa deschizi o firma sau o intreprindere individuala?cu codurile caen 4781,4782,4789
vreau sa deschis o societate comerciala dar eu ca persoana fizica am restante la banci
vreau sa intreb daca asta imi afecteaza firma si daca bancile pot sa imi ia veniturile din ceea ce fac cu firma
sunt pensionar si as dori sa deschid i intreprindere individuala ce trebuie sa fac?mentionez as vrea sa aiba ca domeniu comert pe piata cu fructe si legume cu imbracaminte si alte accesorii
vreau sa am un angajat in prima etapa
vreau sa intreb ce taxe trebuie sa platesc la stat?
ce venit trebuie sa declar daca eu nu stiu cum imi merge treaba?
mentionez ca sunt pensionar nu trebuie sa ma angajez si daca trebuie sa am calificare in domeniu
multumesc anticipat