avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate ifrimgeorge

Activitate ifrimgeorge

Răspuns la discuția este bine sa mint la proces?
din discutiile dv cu ceilalti participanti la forum am inteles ca nu incurajati munca la negru este foarte corect dar nu invinuiti un om care nu are o pregatire sau este la limita existentei ca a procedat astfel a luat somaj dar a muncit la negru ca este infractor acela care angajeaza la negru obtine foarte mari avantaje materiale si banesti comert constuctii sau alte domenii unele care pun viata in pericol acela este infractor si eu pe el las pedepsi conform legi dar asa cum ati spus cu un avocat bun un grefier bun un judecator bun si scapa basma curata
Răspuns la discuția este bine sa mint la proces?
nu cunosc termenu procesului dar in instanta toate marturiile sunt verificate si in situatia dv nu e bine sa nu spuneti adevaru puteti intra forte usor in inchisoare sau sa va dea o amenda penala si nu cred ca asta doriti nunta care o aveti la acel restaurant este facut pe baza unui contract care trebuie respectat de ambele parti in caz ca nu il respecta va puteti adresa protectiei consumatorului garda financiara procuratura va este teama de a nu schimba preturi sau data nunti odata semnat nu se poate modifica decit cu acordul dv nu acceptati pret la meni sau alt servici prestat de restaurant decit in lei satbiliti toate detaliile di timp
se prezinta in instanta atit drepturile banesti cit si datoriile la momentul cind deschideti partajul se arata in codul familiei angajati avocat la partaj
daca sa achitat creditul inaintea de a interveni partajul si divortul sa incheiat sa emis hotarirea judecatoreasca nu puteti sa mai recuperati suma datorata de sotie
la partaj se hotaraste atit drepturile care ii revin fiecarui sot in parte cit si obligatiile asta in caz ca desfacerea casatorieise realizeaza in fata instantei in caz ca sa realizat la primarie numai prin hatarire judecatoreasca cu probe cars sa dovedeasca ca a fost folisit in beneficiul amindoura
Răspuns la discuția Recalculare pensie alimentara
se solicita in instanta indiferent de numarul de copii aflati in intretinere maximul sumei pe care o plateste celalalt parinte este de 33 la suta din venitul realizat lunar
originalul daca apartine pacientului are dreptul de a l cere inapoi vara a motiva scopu
se poate face copie si pastra de catre medic pentru istoricul boli sau alte motive medicale
daca sunteti proprietara de drept fara alte clauze sau contracte simplu faceti bagajele si datio afara asa am procedat cu fosti proprietari de la care am cumparat un apartament dupa 3 luni de la cunparare
sunt pensionat de boala grad 2 daca plec in italia pentru o perioada de timp beneficiez de asistenta medical fara a plati o alta asigurare medicala