cand am depus suventia pe pamant la apia Dorohoi am fost depistat cu ceva nereguli si am fost chemat sa d-au completez un formular intrucat am pierdut suventia pe 1.00 ha de pamant, dupa 5 luni de zile am fost la apia Botosani(centru) si mi-sa spus ce este vorba de 1.88ha iar formularul care l-am completat eu la Dorohoi era modificat de la 1.00ha la 1.88ha si nu nera nici semnatura mea. Acum sunt in pericol sa pier toata suventia pe toto pamantul pe care il lucrez. Mentionez ca datele de pe formular si semnatura au fost modificate(falsificate) fara voia mea. Pot depune o plangere penala sau ce trebuie sa fac ?
lucrez la o firma de constructii care vre sa ma trimita sa lucrez pentru ea la o distanta de 100 Km fata de locul de munca actual; ce obligatii are un andajatorul???
Ca persoana juridica am dreptul de a posta diferite anunturi pe usile, geamurile unei intitutii publice cu ar fi primaria unei comune, daca da care sunt conditiile ; daca NU care sunt pedepsele .
Buna ziua, numele meu este Coste Andrei si de religie sunt Romano - Catolic. Am o intrebare la adresa dumneavoastra: Familia mea care este de religie Romano - Catolica poate cununa (nasi) o viitoare familie care este de religie Ortodoxa?.Slujba si preotul(Crestin - Otodox) sa aiba loc in Biserica Ortodoxa Romana?.