Inainte de indeminzatie creste copil am fost in somaj 6 luni,am luat somaj 4 luni ramanand 2 luni.Vreau sa stiu daca dupa terminarea celor 2 ani de crestere copil mai pot beneficia cele 2 luni de indemnizatie somaj.Ce acte imi trebuie?
Am inscris in mai 2010 o masina honda civic din 1994 , euro 2, Cilindree ( cmc ) : 1493, Putere max. ( kw ) : 66 / 90 si am platit taxa de 499 euro. Taxa era de 730 de euro dar i-am i-am facut taxa de depreciere si a iesit 499.
Intrebare:
Pot sa ma duc la finante sa cer restituirea unei parti din taxa , si daca da cam cat ar trebui sa-mi restituie?
De curand ne-am mutat in alt oras,fisa medicala a copilui unde era inscrisa la medicul de familie am luat-o pt inscrierea la alt medic din oras in care locuiesc acum.Mi s-a cerut copia dupa certificatul de nastere al copilului pt inscrierea la medicul de familie de aici.Eu intre timp m-am razgandit in alegerea medicului de familie,si optiunea mea fiind pt un alt medic.Ma pot muta la alt medic desi acesta m-a inscris,mentionez ca fisa medicala nu am trimis-o la medicul prezent.
Vrea sa-mi deschid PFA intr-o camera a apartamentului meu.Care sunt actele necesare?Eu am terminat facultatea de management financiar bancar si detin atestat ajutor analist programator.Firma se refera la vanzari si intretinere IT si curierat.