avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate dariaalexandra

Activitate dariaalexandra

Multumesc,pt raspuns.
De unde sa i-au actul respectiv?
Inainte de indeminzatie creste copil am fost in somaj 6 luni,am luat somaj 4 luni ramanand 2 luni.Vreau sa stiu daca dupa terminarea celor 2 ani de crestere copil mai pot beneficia cele 2 luni de indemnizatie somaj.Ce acte imi trebuie?
Răspuns la discuția Returnare taxa auto 2012
Am facut un calcul si am vazut ca noua taxa este de 1007.78 euro. Eu am platit 499 euro. Mai primesc vre-un ban inapoi?
Am inscris in mai 2010 o masina honda civic din 1994 , euro 2, Cilindree ( cmc ) : 1493, Putere max. ( kw ) : 66 / 90 si am platit taxa de 499 euro. Taxa era de 730 de euro dar i-am i-am facut taxa de depreciere si a iesit 499.
Intrebare:
Pot sa ma duc la finante sa cer restituirea unei parti din taxa , si daca da cam cat ar trebui sa-mi restituie?
Am terminat anul trecut facultatea,inca nu m-am angajat,as vrea sa stiu daca as putea beneficia de indemnizatie-somaj.

chiar daca am terminat fac in 2010? ce acte imi trebuie sa depun?
Multumesc!
De curand ne-am mutat in alt oras,fisa medicala a copilui unde era inscrisa la medicul de familie am luat-o pt inscrierea la alt medic din oras in care locuiesc acum.Mi s-a cerut copia dupa certificatul de nastere al copilului pt inscrierea la medicul de familie de aici.Eu intre timp m-am razgandit in alegerea medicului de familie,si optiunea mea fiind pt un alt medic.Ma pot muta la alt medic desi acesta m-a inscris,mentionez ca fisa medicala nu am trimis-o la medicul prezent.
Vrea sa-mi deschid PFA intr-o camera a apartamentului meu.Care sunt actele necesare?Eu am terminat facultatea de management financiar bancar si detin atestat ajutor analist programator.Firma se refera la vanzari si intretinere IT si curierat.
ok,am inteles,va multumesc.