Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa dat pronuntarea si am vazut pe net lucrul acesta sau astept sa imi vina akasa pronuntarea ?
Am decizia
Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică la data de 13.06.2012
o mai pot ataca ? am fost lajudecatorie la sectorul 2...?
Am o contestatie la o amenda de rovigneta a venit procesul verbal dupa 8 luni ..nu am angajat nici un avocat.... o sa il iau pe cel din oficiu... dar ce sa mai pun la dosar ? ca deja am pus copie dupa procesl verbal si dupa plicul in care a venit amenda ca sa se vada data cand a sosit..... si cat o sa ma coste avocatul ni oficiu?
dovada pot sa fac dar nu scris adica aduc niste prieteni comuni care au vazut cand i-am dat banii si stiu despre ce e vorba... plus de asta eu nu am nimik pe numele meu.... cum ar putea sa ma execute daca nu am nimik ?
Sunt dat in judecat ca datornic am luat o suma de bani de la un prieten 5000 euro si i-am dat inapoi decat vreo 3000 acum ma dat in judecata vrea si mai mult decat diferenta de 2000 de euro eu i-am semnat o chitanta de mana pe bani aceeiacei 5000 i-am explicat ca nu am bani momentan sa i dau inapoi si ma dat in judecat pe civil pt recuperarea datoriei... dar acum imi cere 5000 cat e pe hartie e... o hartie semnata de mine....? ce pot sa fac ?
Deci amenda este de pe data de 3.07.2011... am primit acasa o recomandata in data de 5.01.2012....deci conform legii daca nu am fost anuntat in 6 luni nu mai este valabila .....?