avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate octaradu1

Activitate octaradu1

Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa dat pronuntarea si am vazut pe net lucrul acesta sau astept sa imi vina akasa pronuntarea ?
Am decizia
Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică la data de 13.06.2012
o mai pot ataca ? am fost lajudecatorie la sectorul 2...?
Am facut contestatia pe raza judecatiei unde am domiciliul nu unde sa petrecut contraventia ce pot sa fac ?
Am o contestatie la o amenda de rovigneta a venit procesul verbal dupa 8 luni ..nu am angajat nici un avocat.... o sa il iau pe cel din oficiu... dar ce sa mai pun la dosar ? ca deja am pus copie dupa procesl verbal si dupa plicul in care a venit amenda ca sa se vada data cand a sosit..... si cat o sa ma coste avocatul ni oficiu?
Răspuns la discuția sunt dat in judecata ca datornic
dovada pot sa fac dar nu scris adica aduc niste prieteni comuni care au vazut cand i-am dat banii si stiu despre ce e vorba... plus de asta eu nu am nimik pe numele meu.... cum ar putea sa ma execute daca nu am nimik ?
Sunt dat in judecat ca datornic am luat o suma de bani de la un prieten 5000 euro si i-am dat inapoi decat vreo 3000 acum ma dat in judecata vrea si mai mult decat diferenta de 2000 de euro eu i-am semnat o chitanta de mana pe bani aceeiacei 5000 i-am explicat ca nu am bani momentan sa i dau inapoi si ma dat in judecat pe civil pt recuperarea datoriei... dar acum imi cere 5000 cat e pe hartie e... o hartie semnata de mine....? ce pot sa fac ?
Am primit somatie am de platit vreo 20 de milioane amenzi de prin 2009 pana acum cand se prescriu ?
Multumesc frumos.
Deci amenda este de pe data de 3.07.2011... am primit acasa o recomandata in data de 5.01.2012....deci conform legii daca nu am fost anuntat in 6 luni nu mai este valabila .....?