Buna ziua ma poate ajuta cineva cu fisa evaluare risc pentru zugrav si constructor structuri sau fierar betonist,pe mail la adresa adriana.neagu87@yahoo.com.multumesc
Buna, daca am negociat incheierea contractului colectiv in cadrul unitatii cu peste 21 salariati si nu s-a ajuns la incheierea acestuia (patronul nu a fost de acord cu revendicarile salariatilor ,am facut si un proces verbal ) peste cat timp se reia negocierea
Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema:o salariata urmeaza sa nasca in luna iunie dar este angajata la noi de 10 luni prin urmare nu poate beneficia de ccc.Inainte a lucrat in afara tarii cu contract timp de 3 ani(zice ca poate dovedi) se ia in calcul si perioada asta, exista vreo directiva europeana in sensul asta ?Multumesc
Buna,am si eu o intrebare: daca angajez un somer beneficiez de ceva din partea statului si cum il determin sa nu demisioneze pentru o anumita perioda de timp?
Buna,daca un salariat era incadrat ca muncitor necalificat si in urma unui curs de calificare l-am incadrat ca zugrav trebuie schimbata si fisa de evaluare?
buna,cum inregistrez un contract de colaborare in contabilitate (cum apare pe statul de plata si cum i fac plata) il inreg. in revisal ? ma puteti lamuri va rog