avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate serios66

Activitate serios66

Am înlocuit un gard de sarma cu unul din beton între vecin ,a adus topo a măsurat și a rezultat o deviație a gardului exact cât e grosimea lui ,în capătul opus gardul e fix pe măsurători, care sunt consecințele și o întrebare gardul între vecini se pune pe hotar sau se pune pe proprietatea celui care l pune? Va mulțumesc.
Am cumpărat un teren acum 7 ani și imediat am constatat ca atașat suprafeței există o fâșie fără proprietar,menționez terenul era imprejmuit hotar convențional scrie în cadastru,cum și ce trebuie sa fac sa mi însușesc acea fâșie nefiind revendicata în toți acești ani?!va mulțumesc.
Am o problema pe care nu reușesc sa o înțeleg. am făcut o rezervare de nume pt un srl ,a fost acceptat l am listat am edita statutul le am depus la registru dolj plătit taxele percepute sm primit termen de ridicare 22.01.2019, am fost sa ridic si am avut marea surpriza sa mi se spună ca a fost respins din cauza numelui ,ca on-line nu verifica bine ca ei..ma întreb ei unde verifica. .nu in același sistem..aștept răspuns de la cineva care e in domeniu,va mulțumesc!
Am o problema cu fiul meu, care a plecat cu mașina mea fără acordul meu si am nevoie de mașină si refuză sa aducă mașina! Ce pot face.?
stau cu chirie la o casa pe care am inchiriato verbal fara contract de inchiriere mentionez faptul ca stau acolo de 2 si 6 luni si m au tot dus cu vorba ca o sa intram in legalitate ca astazi sa ma trezesc ca trebuie sa parasesc locuinta ca au vanduto,in situatia de fata fiind si in pragul iernii ,intrebarea este ,ce pot face in situatia de fata am incercat sa caut dar sunt f putine si f scumpe case de inchiriat,va multumesc!
Discuție masina tractata
pot tracta cu stanga o masina cu numere provizorii expirate.?
Răspuns la discuția masina tractata
multumesc
Răspuns la discuția masina tractata
multumesc
Discuție masina tractata
pot sa tractez o masina cu stanga,va multumesc!
am primit prin posta o amenda pentru lipsa vinieta parcare de la politia locala craiova,mentionez faptul ca masina am vanduto acum 2 ani cu acele numere rosii care sunt trecute in procesul verbal, cum as putea scapa de aceasta problema, ce solutii am la indemana?