aceasta "greseala" iti poate influenta scoringul, in sensul ca suma ce-ti poate fi acordata sa fie mai mare decat daca raspundeai conform realitatii. in prima faza, pentru tine, acesta poate fi un aspect pozitiv, insa la momentul rambursarii creditului s-ar putea sa nu mai fie asa pozitiv.
bancile fac verificari sau din analizele proprii pot afla care este realitatea.
concediu este un drept al angajatului, in care acesta este remunerat conform contractului de munca. Dvs propabil va referiti la o indemnizatie de concediu, care reprezinta tot un venit salarial si evident ca se poate pune poprire si pe acesta.
buna seara,
pentru infiintarea unei SRL-D asa cum ati spus, costurile sunt 0. insa la fel ca la un SRL, capitalul social este de min 200 lei
raspunsuri pe scurt la intrebarile dvs:
1. depinde care este salariul angajatiilor si norma de lucru. exista niste facilitate acordate in cazul srl-d, dar nu 100%
2. depinde de onorariul expertului, care la randul acestuia, depinde de volumul de activitate al SRL-ului.
3. se pot accesa fonduri europene, depinde de ce activitate va desfasura srl-d dvs. programul Start-up se desfasoara pana in 2020, pentru activitati economic non-agricole din mediul rural.
4.daca ati obtinut facilitati fiscale, atunci inchiderea srl-d inaintea expirarii termenului, duce la restituirea catre stat a sumelor cuvenite ca si scutiri
pentru a sti exact termenele si declaratiile care se depun, urmariti calendarul obligatiile fiscale:
[ link extern ]
puteti incepe cu primaria.
insa incercati sa aflati si ce-l deranjeaza, pt ca nu v-a trecut o persoana in plus daca ceva nu-l deranja. poate cumva are dreptate.
de 2 ori pe saptamana, inseamna cam 9 seri pe luna * cativa prieteni....... posibil ca acestia sa genereze niste cheltuieli care se repartizeaza la comun.
contestati listele de plata in termen de 10 zile de la afisare, iar presedintele este obligat ca in 7 zile sa va raspunda.
contestatia o faceti in 2 exemplare, pe exemplarul ce ramane la Dvs, solictati un numar de inregistare de la administrator.
in cazul in care presedintele nu va raspunde sau nu va raspunde favorabil, atunci puteti sa-l reclamanti pentru abuz de functie.
posibil ca acele vizite ale prietenilor sa fie mult prea galagioase pentru vecinii dvs si atunci au vrut sa va aplice o corectie.....
Buna seara,
depuneti la ei cu numar de inregistrare sau trimiteti-le scrisoare cu continut deschis prin care solicitati sa va plateasca toate drepturile salariale cuvenite inclusiv zilele de concediu neefectuate.
daca puteti sa dovediti acele ore suplimentare a caror plata nu poate fi dovedita, puteti sa le solicitati plata tuturor orelor suplimentare.
apoi mergeti la Camera de Munca si depuneti o sesizare prin care solictati totodata sa va sprijine in recuperarea drepturilor salariale cuvenite.
decizia de concediere poate fi atacata in instanta, daca considerati ca s-a facut un abuz. nu se percep taxa judecatoresti...... asta ar fi un subiect ce poate fi mai prezentat de un avocat
de astfel de angajatori exploatatori, nu trebuie sa va fie mila.
succes
buna seara,
nu mai plecati de la serviciu daca nu vi se da ceva la mana. Lipsa Dvs de la serviciu, fara a avea o cerere de concediu, inseamna neprezentarea la serviciu, in urma careia angajatorul va poate da avertisment si in final va poate desface contractul de munca.
iar daca va mai pune sa semnati ceva, cereti sa semnati in 2 exemplare, un exemplar sa ramana la Dvs.
daca in perioada aceea ati avut un contract individual de munca in derulare, nu se retinea CAS la Conventii. in primul rand asta trebuie lamurit.
In primul rand studiati bine statutul companiei sa vedeti care sunt drepturile Dvs,dar in special obligatiile avand in vedere ca sunteti Administrator si asociat.
vedeti hotararile AGA cum pot fi luate, pe ce durata este mandatul Dvs de Administrator.....