Înainte de ă ajunge in instanta l-am rugat sa mergem la notar. După 2 luni și jumătate de rugăminți m-a făcut albie de porci. De 2-3 ani in fiecare zi când ajungeam acasă el dormea că era obosit după 2 litri de bere . Eu mi -am luat și al doilea job cu toate că venitul meu salarial e dublu,că să pot face fata cheltuielilor și sincer vreau sa le in concediu și nu să mă drămuiesc cu banii. Din păcate el acum este puțin dependent de băutură și acum câteva luni i-am spus să-și rezolve problema căci peste asta nu mai trec. N-am vrut să-l ajut dar ulterior am inceput sa găsesc sticle ascunse. I -am spus că divorțez după ce n-a luat copilul de la meditații .Eu eram plecata in delegație de servici. Nu a vrut să meargă la notar că bineînțeles dacă divorțează trebuie sa puna osul la treabă , cu salariul minim pe economie nu prea poți trăi. După ce m-a făcut albie de porci am depus cererea de divorț dar și cererea de protecție(așa m-a sfătuit domnul care a luat dosarul). Acele jigniri și vorbe urate (după multe alte prostii peste care am trecut în cei 20 ani ) am considerat că vina este a lui. Cererea de protecție a fost acceptată și în acest moment el este evacuat . Au fost vorbe foarte foarte urate. Nu m-a sfătuit nimeni dar am și eu mândria că dupa ce am înghițit multe în 20 de ani macar cu asta sa rămân.
Liliana Gradinaru a scris:
Juridic, si culpa a inceput sa conteze. Totusi, situatiile sunt rare. Pe de alta parte, sa judecam de ce doamna a cerut asa, nu e scopul nostru. De ce o fi fost sfatuita asa ma intereseaza mai mult.