avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Activitate teodora49

Activitate teodora49

Răspuns la discuția Pensie de invaliditate
Adresez aceasta intrebare catre juristii acestui forum, in legatura cu numirea ca administrator al unui SRL a unei doamne cu pensie medicala gr.II....daca se poate !!??...si care este si proprietara imobilului care va deveni sediu social....va multumesc !!:sorry:
procmarci a scris:

Exact, in lunile in care nu a fost la firma, se trece zero, apoi, pt. lunile angajate. salariul negociat.
Aveti grija cu rubricile cu persoane in intretinere, daca este cazul.
Sa-i dati optiunea de completare automata a celorlalte rubrici.


dar daca angajatul a lucrat la o asoc.de propirtari primele 5 luni, pana in mai 2010 dupa care a avut conventie civila pe cod civil cu 16% impoz ? si depune si decl.205?...in fisa fiscala numai apar si veniturile din conv civila ci numai cele din salarii ?...multumesc:)
Răspuns la discuția impozitul forfetar 2010
Si daca agentul ec. s-a infiintat in febr 2010 ?....tot trebuie sa dea ?#-o#-o
Răspuns la discuția dizolvarea unui srl
;)Multumesc,Vidus....asa voi face...
Răspuns la discuția dizolvarea unui srl
:ONu. nu a fost radiata pentru ca inca apare activa pe site-ul mfinante.ro si pe un site al reg.comert si anume recom.onrc.ro.....si pt asta nu trebuia numit lichidator, sa ne anunte pt lichidare?...rog un sfat de la unul din consilierii juridici ai forumului, daca se poate:">...poate dl.G:sorry:abescu ????
Răspuns la discuția dizolvarea unui srl
Vin si eu cu o rugaminte si un sfat : am o societ.comerciala, asociat unic, in activitate, fara datorii la fisc si nicaieri, nu a publicat la ONRC bilantul 2005 ( urmatoarele au fost depuse si publicate, doar 2005) si pt asta am auzit de la banca (spun am auzit, pt ca nu am primit la sediu nici o instiintare sa ne prezentam in termen sa le depunem in instanta) ca firma este dizolvata cu data de 7 aprilie 2009 !!! Chiar daca nu a fost gasit nimeni la sediu (desi ma indoiesc :() si firma a fost dizolvata prin sentina jud care nu ne-a fost comunicata (am cautat pe net la recom.onrc.ro si am citit acolo ca este dizolvata din 7 apr...a trecut si termenul de contestatie de 30 zile, normal, si in acest caz ce putem face? mai putem publica bilantul 2005 si sa facem vreun recurs , ceva ?? va rog un sfat !!!:sorry:
davideg a scris:

Nu va suparati, dar asta e un forum cu diversi utilizatori care isi dau cu parerea, discuta, invata unii de la altii, socializeaza.Nu este emisiunea "Stii si castigi"Daca dau unii raspunsuri gresite, macar sunt gratis, se poate intampla sa platesti astfel de raspunsuri la specialistii pe care ii contactezi la un moment dat in viata reala nu numai in cea virtuala.Nu sunt de acord cu sanctionarea, m-am saturat de atatia ani de scoala si examene.


=D> corect, de acord cu dvs...si SUBSCRIU ideii forumului in leg.cu nivel de popularit si aplauze...OK:)
Răspuns la discuția demisie
=D>=D> Multumesc mult, Elis...!!! ma ajuta f mult forum dvs...B-)
Răspuns la discuția demisie
Dar, daca angajatul are CIM pe dur determinata si expira exact la data incet.conc.medical si angajatorul nu mai vrea sa il prelungea CIM, iar angajatul nu vrea sa faca cerere de demisie, pt ca intentioneaza sa mai aduca conc.med, sa-i fie platite, ca el sa se poata pensiona medical ???
Ce sa faca angajatorul daca nu mai vrea sa=l tina angajat?...pt ca , pe drept, nici nu prea era un angajat model !!!
#-o astept un raspuns si va multumesc !!
Răspuns la discuția concediere
B-) Multumesc, asa ma gandeam si eu, dar mai vroiam o parare...sau ...oricum, multumesc !!:">