avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Danut-a

Activitate Danut-a

Răspuns la discuția Succesiune
Va mulțumesc !
Răspuns la discuția Succesiune
Nu am luat parte la succesiune,am aflat ulterior.
Discuție Succesiune
Buna ziua , bunica mea a decedat in Ianuarie 2014 , exista un termen in care se poate contesta succesiunea ?

Va multumesc anticipat !
Buna ziua, am lucrat la o societate comerciala unde am efectuat un serviciu de permanenta timp de o saptamana de la ora 18.00 pana la ora 09.00.Sambata si Duminica non-stop. La incheierea contractului am solicitat plata orelor,raspunsul a fost ca nu au buget alocat.Am sesizat ITM si spre surprinderea mea in raspunsul primit de la ITM reiese ca am primit PRIME lunare in valoare aproximativa de 5500 lei/brut. Aceste prime nu apar nici in adeverinta eliberata cu ocazia incetarii contractului.Ce sanse am sa recuperez aceste ,,PRIME " daca tot mi-au fost acordate. Oare cat de legala este aceasta miscare financiara pt.societate... Va multumesc anticipat !
buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema: Mama mea a decedat acum 4 ani rudele ei din provincie, au facut succesiunea fara sa ma anunte si pe.mine sa particip. Desi am tinut legatura telefonica cu ei, niciodata nu s-a adus in discutie aceasta succesiune. Acum ca am aflat vreau sa stiu ce sanse am sa atac aceasta succesiune in instanta si ce demersuri sunt de facut. Va multumesc anticipat.
Aveau reprezentantul lor.
Răspuns la discuția Masa oferita de angajator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc pt.răspuns. Am schimbat angajatorul doar pt.cele doua probleme prezentate. Din pct.meu de vedere este rusinos sa faci diferente intre angajati , angajati care muncesc pt. aceeași societate - dar se pare ca am ajuns doar slugi cu capul plecat.
Bună ziua,
Am o nedumerire la următoarea problema:
Am fost programat la un interviu pt.urmatoarea zi, am ajuns s-a verificat de la receptie a primit confirmarea, am urcat la et.36 unde am primit un formular si ca persoana dedicata interviului vine in câteva minute. Dupa ce am completat formularul a revenit aceeași persoană,a luat formularul dupa care mi-a spus ,, ..postul nu mai este vacant s-a ocupat ".
Oare acest lucru nu se stia de la receptie? De mesaj sa nu mai bat drumul nu se mai pune problema.
Cum poate fi sanctionat un asemenea comportament.
Va mulțumesc anticipat !
Buna ziua, lucrez la o SC care oferă bonuri valorice preferential ( eu nu beneficiez având si o vechime de 4 ani in cadrul SC , aceste bv.au devenit moneda de negociere al salariului ) , mai nou SC oferă si o masa pe zi dar tot preferential ( se pare ca nici acum nu ma incadrez la acest beneficiu , mai sunt si alti colegi) ținând cont se faptul ca toti venim la oara 09. si plecam la ora 18.( poate chiar si mai târziu ) . Se poate incadra aceasta practica la discriminare,hartuire, umilinta,bătaie de joc fata de unii angajati care primesc si bonuri si masa asigurata zilnic. - Restul nici bonuri nici masa.
Va mulțumesc anticipat !
O zi frumoasă !
Va multumesc !