avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate maricut

Activitate maricut

sunt angajat la stat deci platesc toate taxele , doresc sa inchei un cim pe durata determinata 1 ora/zi. Va rog sa-mi spuneti ce taxe si imozite trebuie sa platesc sau sa nu platesc atat eu cat si angajatorul . Exista scutiri ? va multumesc anticipat
Va rog , am cumparat un apartament la licitatie, prin executor judecatoresc , acesta din urma solicita sa platesc eu comisionul de 2% pe numele si in numele celui executat. Creditor este banca care a incasat suma din tranzactie. nu trebuie sa plateasca debitorul sau in cazul de fata banca ?
va multumesc
decedatul avea un apartament in proprietate obtinut inainte de casatorie si are un fiu
sotia are drept de mostenire? daca da in ce procent
Răspuns la discuția Act sexual cu un minor
cuvantul ei impotriva cuvantului dvs . Are martori
Discuție credit banca
este cineva in proces cu Volksbank cu privire la comisionul de risc si daca da poate sa dea detalii
Discuție imprumut
am imprumutat pe cineva cu o suma de bani in 2008 pentru 6 luni si nu am primi nici un ban inapoi pana in prezent . Am facut o chitanta de mana, fara martori pe chitanta, dar am martori. Ce pot sa fac?
multumesc anticipat
Discuție apometrE
solicit debransarea de la caldura si montarea de apometre. mentionez ca avem centrala de bloc totodata avem apartamente debransate si contorizate .Pot invoca in instanta precedentul sau pot pur si simplu sa ma debransez si sa ma contorizez si ulterior sa fiu dat in judecata
Discuție divort
la divort am fost de acord sa pastreze numele meu cum pot sa fac sa anulez acest acord
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
OBLIGATORII (doresc sa le trimit prin posta cu cfm de primire)
ex copie CI copie PV ORIGINAL PLANGERE
am primit amenda pentru lipsa rovinieta. contest in baza art.17 din O 2/2001 doresc sa stiu ce documente sunt necesare pentru deschidere actiune