Am primit banii si acum trebuie sa face plata catre bugetul de stat .Doar ca nu avem contul bancar al societatii si ei refuza orice discutie cu noi.Si as dori sa stiu daca executorul poate sa faca el aceste plati catre un cont al societatii, caci el detine acele conturi din momentul in care s-au facut popririle.....si ne-a recuperat banii...........
In urma unei execurarii silite am reusit sa obtinem banii pe care societatea trebuia sa ni-i acorde in urma hotararii judecatoresti.Dupa ce am incasat suma brut ,am facut o exeprtiza exrajudiciara prin care am dorit sa aflam banii pe care trebuie sa-i acordam la bugetul de stat si tot ce datoram catre acesta confor legii.Acum noi dorim sa le dam banii doar ca ei nu colaboreaza cu noi si nu stiu cine poate sa ne ajute sa achitam suma.Se poate ca EXECUTORUL sa faca aceasta tranzactie???Sa ii dam suma de banii si el sa faca tansferul in conturile societatii?
Nu stiu ce sa zic....contestatia a fost inregistrata in data de 3.04.2012,la tribunalul Bucuresti cu termen pe data de 12.07.2012,desi noi suntem din Suceava dar avocatii societatii sint din capitala ,noi in Suceava ne-am judecat.Tot pe data de 3.04.2012 executorul ne-a informat ca a recuperat banii....!?
Am angajat un executor pt a ne recupera banii in urma unei hot.judecatoresti,am primit banii dar firma cu care ne-am judecat a facut contestatie la executare silita?Care poate fi urmare si de ce, dupa ce am luat banii?
As dori sa fac o plangere penala impotriva societatii unde am lucrat caci am o hotarare judecatoreasca si un recurs castigat plus o respingere a cererii de stramutare la ICCJ, pentru niste drepturi banesti caci ei refuza sa ne dea banii.Cum sa procedez si de unde sa incep?O sa ma ajute aceasta plangere?
Buna ziua..
Am o problema in legatura cu o executare silita...Am un proces cu societatea la care am lucrat am castigat recursul,s-a facut cerere de stramutare la ICCJ si s-a respins,s-a facut contestatie in anulare si s-a respins....si ne-am dus cu ececutorul,iar avocatii celor de la societate ..au facut (contestaţie la executare suspendarea executării silite, restabilirea situaţiei anterioare) la tribunalul din Bucuresti iar noi suntem din Suceava!!!Ce se poate intampla si cat se mai poate contesta o executare silita.Este normal asa ceva in urma unor hotarari judecatoresti!!!!!Specific ca firma are lichiditati si nu au probleme financiare....
OK....Multumesc!!!!Doar ca nu sunt sigura ca inseamna dezbaterea fondului:">....cererea de stramutare e undeva in martie si cand introduc nr.dosarului meu nu mai apare si el a fost inregistrat la inceputul lunii februarie.De asta intreb daca poate fi anulata cererea?!
Am o nelamurire...in legatura cu o stramutare.Daca se face cerere de stramutare a unui dosar la ICCJ, este posibil ca cel ce a cerut aceasta cerere sa o poata anula inainte de termenul dat spre judecare?
Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare
art40.alin.2CPC
(1)Cererea de strămutare se judecă în camera de consiliu.
(2)Preşedintele instanţei va putea cere dosarul pricinii şi să ordone, fără citarea părţilor, suspendarea judecării pricinii, comunicând de urgenţă această măsură instanţei respective.
(3)În caz de admitere, pricina se trimite spre judecată unei alte instanţe de acelaşi grad.
(4)Hotărârea asupra strămutării se dă fără motivare şi nu este supusă niciunei căi de atac. Ea va arăta în ce măsură actele îndeplinite de instanţă înainte de strămutare urmează să fie păstrate.
(5)Această instanţă va fi înştiinţată de îndată despre admiterea cererii de strămutare. În cazul în care instanţa a săvârşit acte de procedură sau a procedat între timp la judecarea pricinii, actele de procedură îndeplinite ulterior strămutării şi hotărârea pronunţată sunt desfiinţate de drept prin efectul admiterii cererii de strămutare
Ce anume presupune mai exact pe intelesul unui necunoscator de legi.......:(