Buna ziua !Am cumparat un apartart la licitatie am platit toate taxele la stat impozit pentru apart etc am intabulat apartamentul am actele dar eu nu iam evacuat pe fostii proprietari i-am lasat sa stea in casa deja de 5 luni de cand am actele toate puse la punct acum as vrea sa ii evacuez dar fostii proprrietari m-a rugat sa ii mai las o luna sa facem un contract de inchiriere pentru o luna si desigur imi va plati chirie pentru o luna acum intrebarea mea este daca eu le fac contract platesc la finante impozit pentru luna aceea eu mai pot sa ii evacuez dupa o luna ???bineinteles eu am deja actele pentru evacuare doar ca am mai amanat putin evacuarea
va rog sa imi da-ti un raspuns va rog cu privire la intrebarea UNDE ANUME TEBUIE SA MERG SA PLATESC IMPOZITUL PE TRANSFER DE PROPRIETATE REPET APARTAMENTUL PE CAE L-AM ACHIZITIONAT SE AFLA IN SECT 4 BUCURESTI VA MULTUMESC :)
Buna ziua!AM ACHIZITIONAT UN APARTAMENT PRIN LICITATIE IN SECT 4 BUCURESTI. urmatorul pas care l-am facut dupa ce m-i sa eliberat actul a fost sa meerg sa platesc impozitul pt apart dupa care am depus actele la ANCPI pt intabulare dupa 2 sapt in care m-i sa spus sa vin sa imi elibereze actul m-ia spus ca actele nu sunt gata si mi-a eliberat un referat in care scrie LIPSA DOVADA ACHITARII IMPOZITULUI PE TRANSFER DE PROPRIETATE ,CONFORM PREVEDERILOR art.77 ind 1 din CODUL FISCAL SI ART 28 DIN HOTARAREA 1620/2009 INTREBARE UNDE ANUME TREBUIE SA MA DUC SA PLATESC ?
Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii urmez eu fiind afara si el care este inchis VA MULTUMESC
Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii urmez eu fiind afara si el care este inchis VA MULTUMESC