alinaclara a scris:
Sfatul meu este sa consultati un psihiatru si sa incepeti un tratament care sa va ajute sa va calmati acesti "nervi" care reprezinta adevarata problema si nu pisicile.Daca ar "disparea" pisicile,ar face loc vrabiilor, ciorilor sau poate porumbeilor (va dati seama ce tragedie ar fi si atunci?). PROBLEMA consta in lipsa dvs de iubire si frustrarile adunate care v-au redus la pseudofiinta intunecata care ati ajuns. Mult succes.
Doamna, sincer nu va inteleg. Sa inteleg ca trebuie sa consult un psihiatru pentru ca am invatat copii sa se spele pe maini sau sa se sterga pe picioare cand vin in casa, sa se spele pe dinti, sa multumeasca cand primesc ceva, sa dea buna ziua cand intra intr-o incapere , etc. Doamna, am avut pana acum broaste testoase, hamster, 2 papagali (marele Alexander), cinteza zebra, dar am realizat ca trebuie sa ai timp si grija de animale nu sa le lasi indiferentei. Cum programul este de dimineata pana seara, plecati ,(copii la scoala/gradinita) ar fi o rautate din partea noastra sa tinem singure niste animale , acesta este si motivul pentru care incet incet am donat celor ce au putut sa aiba grija. Dvs nici nu ma cunoasteti isi deja ma catalogati ca si "pseudofiinta intunecata", frustrat, lipsit de iubire....etc. Un alt vecin , gard in gard cu mine , m-a intrebat daca poate sa construiasca pentru cainele lui (un ciobanesc german) o cusca 2/3 metri langa gardul meu. Am acceptat si nu m-am plans ca vara mirosea (era la 2 metri de usa casei mele). Incet incet vecinii au realizat ca chinuie animalul si l-au donat catre instructorul de dresaj (veneau seara si il scoteau la plimbare 30 min si il inchideau in cusca deoarece le distrugea curtea). Si dvs imi spuneti mie ca eu nu am suflet !? Eu nu am cerut decat un pic de respect din partea vecinilor cu pisici. Credeti doamna ca daca vecinii ar pune o cutie cu nisip afara, animalele nu s-ar invata sa faca acolo ? Am avut la streasina casei cuib de randunici si m-am bucurat sa le am chiar daca gaseam gainat pe masa. Problema cu cele 2 pisici e ca atrag alte 3-4 pisici si zilnic am 1-2 rahati in iarba. Asta este, mi-am dorit sa am un petec de iarba de 60-80 mp si sa ma pot tavalii prin iarba cu copii si nu prin pisati si rahati de pisici. Problema am sa o rezolv treptat. Daca doriti vreo pisica , da-ti-mi adresa si v-o aduc cu drag.