persoana respectiva spune ca vrea doar sa-si faca buletin.exista riscul ca apoi sa-si doreasca cu adevarat sa stea in locuinta?voi fi obligat sa-i permit sa locuiasca in locuinta?
important este daca sunt obligat sa-i permit sa locuiasca in locuinta .mai precis la adresa din buletin?
sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta fapta si daca pot sa limitez prin anumite acte notariale eventualele urmari.
VA MULTUMESC
Buna ziua. Am facut o cerere de anulare contraventie amenda circulatie plus retinere permis. Am depus-o la judecatoria Arges si acum as vrea sa-mi retrag cererea, adica as vrea sa renunt la proces, sa predau permisul care fusese suspendat 30 zile. Cum trebuie sa procedez? Cum se numeste aceasta procedura si cum trebuie formulata?
Va multumesc anticipat si ramin dator.
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar. Mulţumesc!]
am facut parte intr-un dosar recuperare taxa inmatriculare.azi s-a dat solutia la curtea de apel.iata care este solutia
Solutie: Respinge recursul ca nefondat. Cui 500 lei cheltuieli de judecată. Irevocabilă.
ce inseamna cui 500 lei? adica mai am de dat 500 lei sau mi s-au aprobat cheltuieli de judecata in valoare de 500 lei?
va multumesc mult mult de tot pt AJUTOR
BUNA ZIUA.DIN CAUZA CA LA DATA DE 01.07.2008 AM AVUT DATORII LA STAT,AM PRIMIT INSTIINTARE CA TREBUIE SA RESTITUI SUMA DE 15000 LEI PRIMITA DE LA A.P.I.A .DORESC SA STIU DACA SUNT OBLIGAT SA PLATESC ACEASTA SUMA INTEGRAL SAU POT SA O PLATESC CU UN ANUMIT PROCENT DIN PENSIE.IN INSTIINTARE SCRIE CA TREBUIE SA PLATESC BANII INTEGRAL.
VA MULTUMESC ANTICIPAT PT AJUTO
in baza carei legi este permisa inregistrarea convorbirilor telefonice de catre operatorii de telefonie?stiam ca este permisa doar stocarea datelor privind data convorbirii,timpul conv,corespondentii,si nr de telefon de la care s-a trimis apelul si al celui care a primit ,dar nu convorbirea in sine.inregistrarea convorbirii nu se mai poatr face doar cu ordin judecatoresc?se poate face o inregistrare a convorbirii dintre 2 persoane fizice de catre una din ele fara a fi anuntata cealalta ca este inregistrata?
am avut un proces de recuperare taxa inmatriculare. se pare ca,din vorbele avocatului ,ca am cistigat ,adica se pare ca voi recupera suma platita,dar fara taxele suplimentare .am si eu o intrebare.
de ce nu au fost considerate cheltuieli de judecata si sumele achitate catre avocat si ca urmare sa fie acceptate la plata si sumele achitate catre avocat?
pot sa studiez acum dupa ce se pare ca sa dat rezolutia,pot sa studiez dosarul?daca da ,care sunt conditiile?
VA MULTUMESC FOARTE MULT
am avut un proces pt recuperarea taxa inmatriculare.se pare ca rezolutia este in favoarea mea.totusi am si eu o intrebare:pot sa studiez dosarul adica sa verific daca avocatul a cerut sa fie trecute la cheltuieli d ejudecata si suma pe care eu am platit-o lui pt a ma reprezenta in proces?
va multumesc anticipat.