Impunere impozit pentru exact acelasi teren agricol de adoua primarii diferite, din 1991 pana astazi am platit si sunt la zi cu impozitul pe 4 Ha teren agricol la Primaria A., recent cand am vrut sa vand terenul in extrasul CF apare ca terenul apartine de 8 ani de UAT - ul primariei B., care refuza sa-mi elibereze Certificatul Fiscal pana nu achit 20 de milioane impozit teren ( care de fapt l-am platit la primaria A ) + dobanzi si penalitati.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ca nu mi se pare corect sa platesc de doua ori impozit ptr acelasi teren
Primaria refuza sa-mi calculeze impunerea pentru plata impozitului pentru un teren arabil de 4.08 Ha conform cotei mele de propietate de 1/2, insista categoric sa platesc integral suma datorata si pentru ceilalti copropietari rau platnici. Va rog spuneti-mi ce sa fac in situatia asta
Sunt de 1 an intr-un proces de partaj, 7 terenuri agricole, am depus intampinarea la termen, acum dupa un an am descoperit ca mai exista inca un teren de 0,8ha care nu este inclus in masa de partaj, nu la introdus nici reclamantul nici paritul. Intrebarea mea e daca in actualul stadiu al procesului mai poate fi introdus acel teren in masa de partaj?
Si ptr 2021 si 2020 cum se calculeaza?
Am 3 ani lipsa sa ajung la 15 ani de contributivitate ptr pensie, daca fac un contract de asigurari sociale ptr 3 ani, care ii am lipsa, va trebui sa platesc 25% din salariul minim pe economie de azi 2550 lei si voi plati 637 de lei ptr fiecare luna din cei 3 ani lipsa si intrebarea mea e: La ce PUNCTAJ LUNAR/ANUAL ma voi astepta daca fac un contract cu Casa de Pensii si platesc 637 lei X 36 = 22932 lei? , are vreo relevanta perioada lunara/anii ptr care fac contractul?
Va multumesc mult ptr raspuns
Multumesc d-na Avocat Purcaru, mai am o intrebare va rog: si daca fac un contract de asigurari sociale ptr 3 ani, care ii am lipsa, va trebui sa platesc 25% din salariul minim pe economie de 2550 lei voi plati 637 de lei ptr fiecare luna din cei 3 ani lipsa si intrebarea mea e: La ce punctaj lunar ma voi astepta daca fac un contract cu Casa de Pensii si platesc 637 lei X 36 = 22932 lei?
La Cumpararea vechimii ptr pensie , daca am lucrat 12 ani din 1976-1988 va trebui sa platesc 3 ani ca sa ajung la stadiul minim de cotizare de 15 ani. Intrebare: Ca sa-mi maresc punctajul are vreo importanta perioada pe care o aleg in Contractul cu Casa de Pensii?, sau orice perioda voi alege punctajul va fi la fel ptr cei 3 ani.
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza punctajul anual perioada asimilata ptr facultatea la zi 5 ani cu diploma intre anii 1977-1982
Buna Ziua,
Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi sa cumpar sau sau sa download pdf:
Buletin Documentar Expertiza Tehnica 103 si
Buletin Documentar Expertiza Tehnica 155
Va multumesc mult
nu au plecat la casele lor in Germania, ei au domicilil permanent in Germania si vin in Romania cam o saptamana pe an