avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandruhorea

Activitate Alexandruhorea

Multumesc. Exista un proces verbal de predare-primire semnat si de catre chirias prin care se obliga ca va executa reparatiile necesare.
Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă.
Am avut un chiriaș, care la expirarea contractului de închiriere a plecat din locuință, însă mi-a predat imobilul într-o stare deterioarată. Deci există o anumită pagubă. Conform contractul încheiat ar fi trebuit ca la expirarea acestuia să-mi predea imobilul în starea în care a preluat.
Vă rog să-mi spuneți care sunt pașii de urmat într-un astfel de caz. Ar trebui să fac fotografii după paguba produsă sau cum voi proba în fața instanței existența pagubei? Menționez că chiriașul nu vrea să audă de despăgubire.
Vă mulțumesc.
Bună ziua,
Aș dori să mă ajutați în următoarea problemă:
Ca proprietar în 2016 am dat în chirie un imobil unei firme, firmă care a stabilit și sediul în acel imobil. Anul acesta contractul de închiriere a fost reziliat de comun acord. Ulterior rezilierii contractului, firma respectivă a încheiat anumite contracte cu alte societăți. Problema e că pe acele contracte apare ca sediu al firmei imobilul meu. Este legal acest lucru? Acele contracte încheiate sunt valabile?
Vă mulțumesc pentru ajutor.
Ma poate cineva ajuta cu textul Ordinului preşedintelui Agenţiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 515/2016 privind procedura de declansarea insolventei la initiativaa organului fiscal?
Multumesc.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.

O companie germana detine 80% din actiunile unei firme romanesti, srl. Firma romaneasca are datorii importante, astfel asociatul, firma germana doreste sa deschida procedura insolventei.
Exista vreo obligatie de deschidere a procedurii insolventei si cine are aceasta obligatie?
In acest caz cine va suporta datoriile firmei romanesti? Firma germana poate fi obligata la suportarea pierderilor? Daca da in ce procent? 80%?
Exista vreo obligatie de solutionare a pierderilor inainte de lichidarea societatii?
Va multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția Hotarare srl cu asociat unic
Multumesc frumos.
Buna ziua,
Hotararea de schimbare obiect principal si completare activitate, pe langa asociatul unic va fi semnata si de catre administrator (acesta nefiind asociat)?
Va multumesc.
Buna ziua,
Care este limita de vfarsta pentru infiintarea unui srl d?
Va multumesc pentru ajutor.
Multumesc frumos. La multi ani!
Buna ziua,
Am 2 copiii, cel mare a implinit varsta de 18 ani si este la facultate, nu lucreaza.
Angajatorul mi-a spus ca pentru cel mare nu mai pot beneficia de deducere deoarece pana acum am beneficiat de aceasta deducere din impozit pentru ambii copii.
Are dreptate angajatorul in acest caz? Va rog sa ma ajutati cu o lege sau un articol la care ma pot referi.
Va multumesc.