avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate AVOCAT CARMEN LAZAR

Activitate AVOCAT CARMEN LAZAR

Răspuns la discuția Nelămurire partaj
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate bunurile obținute în timpul căsătoriei din veniturile soților vor intra în masa de partajat. Soțul care consideră că are o contribuție mai mare poate solicita o cota mai mare cu condiția să dovedească acest lucru.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Starea civila de la locul nasterii dvs.
Răspuns la discuția Uzucapiune
Este vorba de o actiune care are ca obiect uzucapine si accesiune imobiliara daca nu detineti titlu de proprietate pentru constructie. Faptul ca ati depus deja o cerere de chemare in judecata inseamna ca deja ati consultat un avocat si cunoasteti ce inscrisuri trebuie depuse la dosar. Este evident insa ca nu ati desrcis imobilul in mod corespunzator si nici nu ati indicat valoarea. Daca aveti nelamuriri este bine totusi sa contactati avocatul.
Buna ziua. Daca tatal dvs biologic va recunoaste va merge la starea civila si va da o declaratie in acest sens. Conditia este ca pe certificatul actual de nastere la rubrica tata sa nu fie trecut un alt barbat.
Răspuns la discuția Divort cu un cetatean non eu.
Buna ziua. Va trebui sa va consultati cu un avocat in situatia in care doriti sa divortati si care sa va explice procedura, durata procesului, costuri.
Răspuns la discuția mostenire
Trebuie sa aveti grija pentru ca anularea nu este asa simpla. Trebuiesc administrate probe din care sa rezulte ca cei doi mostenitori nu isi indeplinesc obligatia de intretinere.
Răspuns la discuția Plangere furt
Se adreseaza la politie. Domnule comandant....se expun faptele.
Răspuns la discuția partaj dupa divort
In cadrul procesului de partaj bunurile supuse impartelii sunt numai bunurile dobandite de catre soti in timpul casatoriei. Prin urmare orice bun mostenit nu intra in categoria buburilor comune. Daca ati facut imbunatatiri la acest apartament in timpul casatoriei se poate vorbi despre ub drept de creanta privind contributia sotiei la aceste imbunatatiri.
Răspuns la discuția divort
Daca vindeti nu aveti motiv sa cereti evacuarea poate noul proprietar sa ceara.Cat priveste evacuarea pentru lipsa de titlu promovata de dvs daca nu ati vandut deja parerea mea este ca se poate cere si admite dupa ramanerea definitiva a sentintei de divort.
O sa primiti diferenta de bani conform hotararii judecatoresti care stabileste si data de la care paratul este obligat la pensia de intretinere