Sant absolvent a UNIVERSITATI DIN BUCURESTI - FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI in domeniul; STIINTEI EDUCATIEI cu specializarea; PSIHOPEDAGOGIE SPECIALA , 180 credite de studiu, va rog din suflet sa i-mi spuneti daca pot sa candidez la examenul de titularizare pentru postul de invatator educator/ institutor-educator/profesor-educator, avand ca nivel de; special primar, dar pe acelasi post dar avand ca nivel de; special gimnazial?
Va rog sa i-mi spuneti cum se calculeaza venitul estimat? Eu pana in prezent nu am venituri, mi-o venit acasa sa platesc impozit in patru transe a 1037ron, ce trebuie sa fac? se mai poate rectifica ceva? este ft mult un venit estimat de 40000ron pe an in sistem real, mai ales ca nu am venituri realizate....
Va multumesc!
Buna ziua,
Am infiintat un pfa in decembrie anul trecut si nu am inregistrat-o la cas, cand pot sa o fac si cum se plateste? si ce cota ? Mentionez ca am venituri numai in luna decembrie 2011...
Va multumesc!
Ma refer la contributia pentru sanatate.....nu la pensie!
Buna ziua,
Am infiintat un pfa in decembrie anul trecut si nu am inregistrat-o la cas , cand pot sa o fac si cum se plateste? si ce cota ? Mentionez ca am venituri numai in luna decembrie 2011...
Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa i-mi spuneti care este modalitatea de incetare a contractului individual de munca atunci cand patronul nu este multumit de activitatea prestata?
Eu am in contract stipulat un preaviz de 20 zile? Daca i-mi propune demisia s-o accept?
Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa i-mi spuneti cum pot plati contributia pentru somaj ca sa fac stagiul de cotizare de 12 luni, deoarece sant in preaviz si am o vechime de 5 luni, pot plati personal? Eu am si un pfa dar nu am venituri pot plati prin aceasta firma?
Care este cota de plata pentru somaj? Si la ce venit pot plati acel procent?
Va multumesc!