avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate stefan06

Activitate stefan06

Răspuns la discuția convorbiri telefonice
multumesc, nu inteleg cum de convorbirile nu pot fi listate la cererea judecatorului.
Răspuns la discuția probele video -audio
sunt de acord cu dumneavoastra, insa aici nu era vorba de amenintari, era vorba de probe pentru instanta, persoana nu a fost avertizata ca este inregistrata ci doar crede ca a fost inregistrata
Buna ziua,
as dori sa stiu daca convorbirile telefonice avute cu o persoana, pot fi cerute de catre instanta, nu doar apelurile ci continutul lor.
multumesc
Buna ziua,
As dori sa va intreb, daca probele video-audio fara acordul persoanei pot fi folosite intr-un proces de hartuire sau pentru lezarea unui drept , in instanta.
Va multumesc
Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns la o problema personala. Din luna noiembrie 2012 am intrat in concediu de cresterea copilului pentru 1 an, in luna octombrie a fost trimisa o lucrare stiintifica spre premiere la for superior,de catre colaboratorul meu, iar de 1 saptamana a fost acceptata la plata, fiind doar 2 autori suma se va imparti in mod egal si este impozitata cu 16%.
Intrebarea mea este daca mi se vireaza acesti bani in cont nu ma va afecta acest lucru avand in vedere ca eu am intrat in concediu de crestere a copilului, iar cand lucrarea a fost trimisa eram in prenatal? Va multumesc.
Multumesc
As dori sa stiu daca profesia de mediator iti da dreptul sa mediezi orice caz, sau doar cele pentru care ai studii superioare finalizate? multumesc
Răspuns la discuția Contract arenda
Va multumesc pentru raspuns. Din cate am inteles acesta procedura trebuie facuta la tribunal .
Discuție Contract arenda
Buna ziua,
As dori daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Am un teren arabil pe care acum 12 ani l-am dat in arenda unei societati viticole, care a plantat vita de vie si cu care am incheiat un contract pe 25 de ani. Astazi societatea este in insolventa si numai vrea sa plateasca arenda aferenta contractului, care are termenul in noiembrie. As dori sa stiu daca dumnealor se afla in insolventa eu as putea cere rezilierea contractului sau doar dupa finalizarea datei de plata a arendei?
In cazul in care arenda nu v-a fi platita cum as putea proceda celmai corect.
Am inteles ca s-ar putea ca o societate sa preia contractele insa nu stiu alte date.
Va multumesc
Răspuns la discuția demisia
multumesc