Va rog mult lamuriti-ma daca sunt coplatitor la un credit cu valoare mare cca 80.000 euro pe un imobil care este executat silit , deja a fost o licitatie si pretul este mult scazut, banca ar putea sa ma execute silit si pe mine cu bunurile respectiv apartamentul care este pe numele meu si al sotului, avand in vedere ca in contract este stipulat sa mi se opreasca doar din salariu in caz de neplata, deja mi s-a pus proprire pe 30% din venituri cf. legii
va rog as vrea sa stiu care este primul pas in cazul unui dosar depus si inregistrat la judecatorie de divort cu un copil minor
se anunta de catre judecatorie autoritatea tutelara, implicit asistenta sociala in vederea unei anchete sociale acasa la minor - asa este procedura, sau se face asta la cererea celui care inainteaza divortul ?
daca inchei contractul de munca cu o societate si te angajezi la o alta societate fara intrerupere pe cartea de munca,
- cat trebuie sa fii angajat la noua societate ( in cazul in care nu mai are nevoie de tine ) ca sa poti primi ajutor somaj
- somajul se calculeaza cu media salariului pe ultimele 12 luni lucrate ?
multumesc , am inteles, dar vreau sa va mai intreb daca la pensia anticipata partiala, fara sa mai fac ani de vechime ce diminuare ar putea fi , cum se calculeaza ??..aproximativ
Va rog as vrea sa stiu , la ce varsta pot iesi la pensie in urmatoarele conditii :
sunt nascuta in 05.01.1962, am vechime in campul muncii 33 ani, din care 5 ani grupa a II -a de munca, salariul actual 1800 ron
am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe casa, rata fiind pe 30 ani
anul trecut am ramas fara servici si eu si sotul, nu mai reusim sa ne gasim de munca, pina in acest moment am reusim sa mai facem fata dar acum se pune problema ca si coplatitorul sa nu mai lucreze, toti fiind angajati la ceeasi companie
doresc sa ma ajutati ce se va intampla in aceasta situatie, care ar fi solutia cea mai buna pentru mine...nu stiu ce sa fac
se poate trece un teren in rol la primarie fara dezbaterea mostenirii ? sub forma de zestre ? in conditiile in care sunt mai multi mostenitori
doar asa pur si simplu prin cerere verbala sau declaratie sau cerere scrisa
sa inteleg ca se mai poate opta inca pentru crestere copil pe o durata de 2 ani ?
persoana in cauza a facut cerere la servici anul trecut in luna mai pentru 1 an, acum mai poate prelungi lucrul asta cu inca un an, sau nu mai eete posibil deoarece nu a facut lucrul asta de la inceput
multumesc