gheo71
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stimata doamna
Regret cele spuse patite de dvs. Ca si GM nu tolerez nici 1 sec astfel de incidente.
Va sugerez citeva optiuni disponibile. Firmele nu agreaza procesele si conflictele in interiorul lor
Sa va adresati sefului cel mai mare din firma, insa veti avea nevoie de o multime de acte , dovezi, martori , emailuri .... compromitatoare despre incidentele petrecute cu sefuletza dvs . Aveti mare grija ce fel de documente prezentati pt ca unele pot fi documente sensibile/sensitive case .Nu o sa aveti un cistig de cauza maxim , va veti asuma un risc ce se poate solda cu concedierea dvs chiar si de la noul departament
Sa va adresati unei Instante de judecata dar iarasi aveti nevoie de dovezi in favoarea dvs si stati la mana judecatoarei/judecatorului + ca firma nu va vedea cu ochi buni actiunea dvs . O sa fiti dezamagita de rezultat pt ca nu va veti avea o rezolvare completa a situatiei pt dvs, se inseala amarnic cei ce-si cauta dreptatea in Instantele din RO - discutia e lunga -
Daca va mutati la alt departament, sfatul meu este sa lucrati perioada ramasa ignorind-o pe individa si sa nu-i oferiti motive pt alta penalizare, sinteti inca legal in subordinea ei (verificati-va fisa postului) , mi se pare mare perioada de predare -primire de 90 de zile . Lucrati normal orelede program - by the book - si evitati conflictele .
Mai puteti vorbi amical cu managerul de la noul departament sa cereti o sugestie, un sfat despre cum sa procedati in continuare si/sau sa il rugati sa va urgenteze transferul .
Cea mai indicata solutie pe care v-o recomand este sa va schimbati locul de munca la o alta firma , insa nu va divulgati numele noii firme chiar si dupa ce ati plecat o perioada . Scapati cu totul de nebuni, stres...etc .
Iti multumesc de raspuns, insa banuiesc ca intre anii 1995 si 1997 au fost citeva modificari . Totusi nu am gasit normele de aplicare a legii si respectiv ce fel de documente erau necesare pt a obtine o autorizatie de construire a unui imobil .
Stimata doamna , o solutie este angajarea unui avocat . Nu prea aveti sanse cu vorba buna.
O alta solutie ar fi sa le trimiteti o solicitare de mediere pt a discuta cu conducera RATUC Constanta anularea amenzilor iar ulterior daca nu vor sa anuleze amenzile atunci sa-i actionati in instanta pt anularea amenzilor . Oricum va fi un proces de durata .
Din cea ce am citit fiul dvs nu a semnat de luare la cunostinta a proceselor verbale, suspect e faptul ca apare acelasi martor la fiecare amenda semnata de acelasi agent constatator , alt element suspect e faptul ca plicurile au ajuns inapoi la RATUC fara a fi lasate in cutia postala , fara a se emite o confirmare de primire ...etc .
As avea o rugaminte celor ce au legea 50/1991 si normele ei de aplicare asa cum a fost aceste emise pina in octombrie 1995 sa-mi spneti unde as putea sa o gasesc sau eventual sa imi trimiteti un link sau pe contul de utilizator in orice format.
Peste tot am gasit-o cu n modificari insa vreau sa stiu continutul acestei legi pina la finele anului 1995
stimate domn
crede-ma ca te inteleg mai mult decit crezi . Citeam in un comentariu ca se poate intimpla la dentist in altul ca doar colegiul medicilor poate retrage dreptul de libera practica.
Sincer niste ABERATII incredibile din toate punctele de vedere.
Adica dupa dupa ce ca suferi psihic - frica de dentist - , osatura e distrusa , operatie cu anestezie totala -sper sa nu ramai cu efecte secundare - , ai cheltuit bani , ti-ai pierdut locul de munca - cea ce iti aduce alte probleme grave - si acum CULMEA trebuie sa ajungi la negocieri cu "agresorul".
Din punctul meu de vedere o imbecilitate medierea inrucit iti impiedica accesul liber si neconditionat la justitie , in cazul tau fara serviciu, fara bani , cu sanatatea distrusa si legea te obliga sa discuti cu cel/cea care te-a nenorocit .
Sincer singura solutie este procesul si solicitarea expresa de daune atit materiale cit si morale. Nu stiu cit te ajuta ca respectivul medic sa nu mai profeseze - o curatenie in sistem e binevenita totusi - dar psihic vei avea de suferit si dpdv material pt ca trebuie sa-ti cauti un loc de munca in situatia actuala, deci ia in calcul toate costurile inclusiv cele viitoare cu refacerea dentitiei + cautarea unui loc de munca + etc. Si mai am un sfat . Nu avea incredere totala in avocati ;
Ai grija cine te reprezinta in instanta, iar cind ajungi in instanta stai linga avocatul care te reprezinta si nu-i permite sa semneze acte in numele tau , semneaza-le tu dupe ce le citesti cu atentie iar cind nu stii ceva mai bine intreaba inainte sa semnezi.
Multumesc de raspuns . Intimplarea face ca am apelat la Asociatia Notarilor pentru obtinerea unei copii autentificate a unui document legalizat de acel notar decedat intre timp , raspunsul lor a fost halucinant " ei nu au preluat nimic, deci nu au gasit ".
Totusi cine e obligat de lege sa pastreze documentele emise de un notar dupa decesul acestuia, si cit timp ?
Si mai ales cine sau ce institutie trebuie sa le pastreze ? ori se arunca/distrug
Cu alte cuvinte in cazul in care un notar din Romania care a decedat si care a autentificat acte/documente din 1990 pina la data mortii sale, atit documentele respective cit si registrul de intrari a documentelor legalizate de el/ea ar trebui preluate de cineva , un coleg , Uniunea Notarilor din acel judet ? Cine ar trebui ?
Multumesc anticipat de raspuns .
Adresez doua intrebari avocatilor sau judecatorilor inscrisi pe forum si v-as ruga un raspuns pertinent. Si anume :
1 Cum poate fi obligat Ministerul Justitiei sa respecte si sa puna in aplicare o Hotarire a Consiliului Superior al Magistraturii ? Pina acum Ministerul a refuzat sa o aplice.
2 Cum poate o persoana fizica sa actioneze prin proces in instanta Ministerul Justitiei pentru respectarea hot CSM-ului si la care instanta.
Nu stiu ce avocat sinteti dvs d-le lasco dar notarul are obligatia legala de a se asigura de legalitatea tuturor actelor primite de la cei in cauza dar si ca acea persoana a fost sau nu a fost casatorita ,ca nu si-a schimbat numele de fata , a avut sau nu copii , certificat casatorie , deces .. etc . Deci el este perfect responsabil si nu a facut o contraventie , ci o infractiune ., sfatul dvs e de o exprimare cel putin indoielinca gen:
>>"Notarul nu are nicio legatura si cred ca va exista vreo proba prin care sa se poata dovedi vinovatia sa."<< hotariti-va ce vreti sa spuneti .
D-nului Ionut
Solutia tinarului este actiune rapida in instanta prin tutore daca este minor cu solicitarea rapida de ordonanta pentru blocarea cartii funciare a imobilului pina la rezolvarea cazului in instanta, concomitent cu plingere la politiei in acest caz dar la cum se misca politia ....
O alta solutie este angajarea directa a unui avocat cunoscut de catre tinarul in cauza (daca tutore este unul din cei incriminati ) care sa poata rezolva rapid problema . Succes
As vrea sa-ti dau sfat .Poate te ajuta .Inainte sa actionezi gindeste ce faci si mai ales ce se va intimpla pe viitor ca urmare a unei actiuni .Problema ca cei de la cercetari te identifica e un pic alandala .Daca nu ti-au confiscat calculatorul atunci , acum e simplu sa-ti schimbi placa de baza +modemul . Identificarea dupa IP nu conduce ai conduce pe anchetatori exact la tine ci undeva pe aproape .
Daca persoana respectiva ti-a dat parola ei de email si daca ai mai folosit-o si cu alte ocazii chiar si de la serviciu nu vad in ce masura mai este violarea corespondentei , parola fiind secreta iar fosta ta colega si-a facut-o publica , tu avind acces la ea .
Data viitoare vei sti ce sa faci .