avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate MOROSANUDRAGOS

Activitate MOROSANUDRAGOS

Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati cum se poate obtine CNP-ul unei persoane decedate in anul 1990
Daca un bun din locuinta este la dus la amanet de catre un menbru al familiei ,fara acordul prorietarului,acesta poate sa faca plangere la politie
Buna ziua ,

Ce se poate face in cazul in care nu a sosit cardul de sanatate !

Multumesc ,
Discuție Divort
Va rog sa-mi comunicati care sunt modalitatiile de rezolvare pentru urmatoarea speta.
Doi soti doresc sa divorteze si au impreuna un apartamet (luat cu credit de la banca , mai este de platit la credit cca.10 ani ) si o masina.

Multumesc pentru raspuns ,
Buna ziua ,

Stie cineva care sunt actele care le solicita vama pentru export de mezeluri intr-o tara extracomunitara ?

Multumesc ,
Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati ce acte sunt nevoie si unde trebuie sa se prezinte ( titularul a locuit in zona Gara de Nord )pentru schimbarea titularului contractului de lumina in urmatorul caz :
-titular decedat cu un singur mostenitor.
Buna ziua ,

Mama mea a decedat ( eu sunt singurul mostenitor ) si are abonamentul romtelecom pe numele persoanei de la care a cumparat locuinta . As dorii sa aflu cat timp mai are are contract !
Stie cineva cum pot afla aceste informatii ?
Discuție Anexa 23
Buna ziua ,

Stie cineva de unde se elibereaza ( adresa )anexa 23 in sector 1 ?
Buna ziua ,

Stie cineva cam in cat timp le intra banii in cont celor de la romtelecom,upc,enel daca plata a fost facuta cash la oficiile postale.
Răspuns la discuția CERTIFICAT DE MOSTENITOR
Ce reprezinta anexa 24 de la primarie ?