avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate apostolga

Activitate apostolga

va multumesc frumos
Buna ziua,
In anul 2024 pana astazi mi-au fost virate in cont personal suma de 32.000 lei de la diverse persoane fizice,unele mi-au donat sumele de banuti iar la altele am prestat munci ,fara facturi sau alte acte.Am inteles ca trebuie sa platesc impozit pe aceste sume indiferent daca sunt si bani virati de fratele meu respectiv 3000 lei..As dori sa stiu ce suma trebuie sa virez la stat si daca trebuie sa depun declaratie.Nu am niciun fel de societate sau forma juridica .Multumesc
VA MULTUMESC FRUMOS
Buna ziua,
Platesc pensie intretinere de 2 ani...in hotararea de divort scrie UN SFERT DIN TOATE VENITURILE MELE....eu neavand deloc venituri am platit pensia intretinere raportat la salariul minim pe economie.De o luna de zile am intrat in pensie de invaliditate in suma de 1287 lei...acesta fiind tot venitul meu.Intrebarea mea este cat trebuie sa platesc acum in situatia data conform hotararii de divort si daca trebuie sa anunt obligatoriu, mama copilului in cazul meu,de modificarea sumei care o virez in contul mamei minorului...multumesc astept raspuns
Diminuare pensie intretinere minor...
Nu mai pot sustine material pensia de intretinere datorita majorarii salariului minim net eu neavand niciun venit...ce se poate face pentru a fi in legalitate si a nu fi supus unei hotarari penale...multumesc
Răspuns la discuția Declarare venit persoana fizica
Si daca mai incasez pana la 30.000 lei de la prieteni diferiti va trebui sa pmatesc impozit si CASS?...va multumesc
Buna ziua,sunt persoana fizica si mi-au intrat in cont din august pana azi 01 oct.
de la 8 prieteni suma de 17000 lei...trebuie sa platesc impozit pe banii acestia ...sau si impozit si cass daca depasesc 6 salarii nete...multumesc
Va multumesc frumos...cu respect

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Eventual dovediți și aceste aspecte în cadrul procesului,faptul ca nu erați la domiciliul la ora/intervalul orar menționați pv etc.

Va multumesc ca vreti sa ma ajutati ...eu spusesem ca este gresit cuantumul amenzii pt persoane fizice si ca Politia cred ca nu poate aplica amenzi pe bazq ordonantei 92/2001 legea Garzii de mediu plus ca procesul verbal nu are numele politistului ci doar al martotuluo tot politist si el.Nu se stie cum a izbucnit acel foc ...nu a putut fi gasita o parte vinovata ca eu nu eram acolo la momentul aprinderii lui...va multumesc anticipat pt. Timpul dvs.

Domnule dvs nu va judecați acum cu garda de mediu ci solicitați anularea procesului verbal emis de politie.Ca e politie,ca e garda de mediu ,ca e CIA,o sa rezulte din analizarea temeiului de drept în baza căruia a fost stabilita contravenția ,din analizarea legislatiei care reglementează activitatea agentului constatator.etcetc.Cred ca la 30000 amenda ați putea totuși sa discutați cu un av.......

Pai nu Politia trebuia sa intervina pe legea in cauza ci Garda de Mediu...cred ca Politia nu are competenta aici

Contestând,,blocati'sanctiunra aplicata pe durata judecării procesului adică 1,6-2 ani.E principalul.castig...Restul aspectelelor le lamuriti cu un av într o consultație,analizați dacă exista șanse de anulare a pv etc..