avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate lady34

Activitate lady34

Un tablou pictat de cineva dar care nu are studii deci nici pfa sau i.i. ,cum pot cumpara? Mentionez ca trebuie factură!
Răspuns la discuția I.i sau p.f
Multumesc
Discuție I.i sau p.f
Ca maseur,in pensie boala gradul 3 care ar fi mai indicat in acest caz ,p.f.a sau i.i?I.i. pe norma de venit se poate in contextul in care as mai dori sa adaug mai multe coduri caen?Multumesc.
Discuție Pensie boala
La calculul pensiei de boala grad 2 accentuat...se ia in considerare doar vechimea sa fie mai mare de 14 ani sau și sumele cu care ai contribuit la sistemul de pensii? Daca ai avut si i.i...
se ia in considerare pen
tru calculul pensiei de boala?
Discuție Formator
Daca ai modulul pedagogic mai e nevoie de cursul de formator ?
Pot sa urmez cursuri de formare daca sunt in pensie de boala gr 2?
Trebuia sa platesc impozit la finante pe un i.i...care il am închis...dar in 2016 am suferit un accident grav in urma careia am intrat in concediu de boala si in pensie de boala....si mi a fost adaugat la suma inițială măriri...ajungand la o suma considerabila...nereusind nici acum datorită faptului că sunt jn pensie boala sa achit...si am inteles ca se adauga in considerare dobânzi.cum se poate contesta sau prin ce metoda pot sa anulez dobanziile care sau adaugat din momentul in care am avut accidentul?sau ce pot face in continuare?
Din concediu maternal care se va incheia in 11 septembrie, o sa intru in in concediu medical din cauza unui accident....cum se va calcula suma pe care o să o primesc lunar...
In concediu medical ca si profesor pot sa colaborez dar un alta profesie cu o firma? Sub ce formă?
Răspuns la discuția Concediu medical
Disponibilizare? Adica? Dar medicul a zis sa mai aman nu sa renunț, ca imi voi reveni...