avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate yoyocool

Activitate yoyocool

Eu vreau sa fac masterul in tara dar in alt oras si pe alta specializare. Si daca termin cei 5 ani aici, dupa va trebui sa masterul la taxa, cee ce nu doresc.
Demos a scris:

Daca programa de invatamant din regulamentul interior al institutului, departamentul „Proiectare de Interior Design” nu este prevazut un examen de licenta, nu puteti face nimic.
Trebuia citit regulamentul inainte si eventual facuta alta facultate.
In acelas timp, din 2008, Universitatea Ion Mincu este recunoscuta in UE, are programe de colaborare cu alte institutii pe specialiatate in Europa, in plus, cred ca are si o certificare internationala.
Deci, ceea ce afirmati dvs este fals, adeverinta este recunoscuta in Europa.
Ea valideaza cei trei ani facuti deschizand dreptul de a da examenul de licenta in institutiile de invatamant europeene cu conventii de colaborare semnate cu UIM.
Aceste conventii de colaborare garanteaza programe de invatamant echivalente pe tot teritoriul UE.
Deci veti putea da examen de licenta unde doriti in cadrulacestor institutiilor.
Va sfatuiesc sa cautati aceste institutii, sa le contactati pt a vedea daca au un examen de licenta prevazut in programa de invatamant, sa vedeti in programul Erasmus daca acestea au programe pe specialitatea dvs si inainte de examen sa faceti un stagiu Erasmus de min 6 luni.
Cu stagiul Erasmus validat +adeverinta, dati licenta unde vreti.


Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea Ion Mincu, specializarea Design de produs, aceasta având masterul integrat. Am aflat de curând ca noi nu vom putea sustine examenul de licenta, trebuind sa terminam cei 5 ani( cu tot cu master) pentru a putea primi diploma de finalizare a studiilor. Este vreo cale legala prin care sa pot sustine examenul de licenta? Eu vreau sa fac masterul in alta parte si nu doresc sa pierd inca doi ani aici. De asemenea, mi s- a spus ca daca doresc sa plec dupa 3 ani, mi se va elibera doar o adeverinta, care nu ma va servi la nimic. Astept raspunsurile dumneavoastra, multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Preaviz in cazul demisiei
Iar preavizul începe din ziua imediat urmatoare a comunicării demisiei?
Răspuns la discuția Preaviz in cazul demisiei
Multumesc, dar nu are nicio legătură cu ce am intrebat eu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna! Daca doresc sa demisionez de la locul actual de munca si lucrez un weekend da, unul nu, cum se calculează zilele de preaviz ( care sunt 20)? Se iau in considerare si zilele de weekend pe care le lucrez sau doar cele de luni pana vineri? Multumesc!
Răspuns la discuția Inaintarea demisiei
Ca sa inteleg, sa ii dau sefului doua exemplare ale demisiei, una care ramana el si alta pe care sa scrie numărul de înregistrare?
Buna ziua! Daca doresc sa imi inmanez personal demisia sefului, cum pot afla daca acesta mi-a înregistrat-o? Îmi este teama ca el va amâna acest lucru si astfel voi intra in preaviz mai tarziu
Buna ziua! Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata( 6 luni) si doresc sa imi dau demisia, intrebarile mele, in cazul de fata sunt: redactez in scris demisia si o inmanez angajatorului, daca el refuza sa mi-o inregistreze sau amana acest lucru, cum procedez pentru a primi confirmarea ca a fost inregistrata? Am inteles ca mai este si varianta trimiterii acesteia prin posta dar as vrea ceva mai simplu si mai rapid. Preavizul incepe din ziua urmatoare a celei in care a fost inregistrata demisia? In preaviz( in cazul meu, de 20 de zile) intra si zilele libere pe care le am de drept? Pot demisiona daca am incheiat un contract pe perioada determinata? Si inca un ultim lucru, imi puteti atasa o cerere de demisie si sa imi spuneti ce articole sa folosesc in aceasta cerere? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Daca am semnat un contract de munca pe perioada determinata, sa zicem 6 luni, pot sa imi dau demisia in decursul acestui timp sau trebuie sa astept pana la finalizarea perioadei pentru care a fost încheiat contractul? Multumesc!
buna,as vrea sa aflu mai multe detalii despre criminalistica,facultatea care trebuie urmata,examenul de admitere este greu,daca aceasta meserie este cautata si aici si in strainatate ,daca la angajare chiar este obligatoriu sa dai o proba fizica si daca poti lucra numai in laborator si nu pe teren?sunt in cl.a12-a si chiar sunt interesata de aceasta meserie si as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde.:D