avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate dia911

Activitate dia911

Discuție ajutor deces
Poate primi ajutor de deces sora decedatului care este pensionara iar decedatul era salariat? Cine plateste ajutorul casa de pensii sau angajatorul?
Imi spuneti va rog daca concediul fara plata se trece in revisal? daca da unde , in ce termen se poate transmite si ce acte trebuie intocmite ?
Avem urmatoarea problema : Parintii mei au cumparat la tara casa bunicilor si pamantul de pe langa casa 1,5 ha platindu-i pe frati dar nu au intabulat nimic. Vecinii nostrii au cumparat 14 arii de pamanat ( atata aveau pe titlu de proprietate de la cine au cumparat ) dar au intabulat 21 arii intrand pe pamantul nostru . Cum putem demonstra ca au intrat la noi in pamant ce acte ne trebuie acum si cam cat costa?. Tin sa precizez ca pe titlurile de proprietate nu sunt bine delimitati vecinii.
Discuție capital social
Se poate mari capitalul social din contul 455? Care este procedura ?
Răspuns la discuția bilant
multumesc
Discuție bilant
Pot depune bilant la 30.06.2012 in care soldul la capitaluri proprii este negativ?
Ce se intampla in acest caz?
Discuție detasare
Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat daca firma noastra doreste sa detaseze 3 persoane. Se face act aditional de suspendare? Cine plateste contributiile si salariile, cum se inregistreaza in revisal care este termenul de transmitere a acestiua ( 20 zile ca si la act aditional)
Răspuns la discuția cont 1174

Multumesc pt raspunsul dat. AGA aproba aceste note doar la sfarsitul anului ? Sau poate sa faca sedinta mai repede?
Discuție cont 1174
Imi spuneti va rog cum si cand se inchide contul 1174
Discuție somaj
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:
o persoana care are o firma si este asociat unic dar este angajat la o alta firma cu carte de munca poate beneficia de somaj daca firma la care lucreaza se inchide?