ellak
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mulțumesc de răspuns. Nu cred că nepoata se pretează la așa ceva, apartamentul este doar in acte pe ea, că tot unchiul îl administrează, cu ea nu am vb și nu am semnat nimic, nu poate să mă dea in judecată, iar cu unchiul ei care mă hartuie acum, am avut doar o înțelegere verbală, amiabilă, nimic scris, i-am dat cei 100 de Euro, deși nu-i meritau la ce mizerie îmi fac acum, eu am vrut liniște, am discutat pașnic, dar legal nu e, ei au primit un venit, la care nu plătesc impozit- dar inca 150 euro pe lună, nu-i mai dau, de aceea am întrebat aici pe forum
Pot fi acționată in judecată?
Acum 5 ani am făcut o înțelegere verbală cu niște prieteni, sa folosesc apartamentul lor, să plătesc utilitățile fără să aibă alte pretenții. Menționez că apartamentul rămase moștenire de la copil care murise în accident. Am locuit acolo, am reparat tot ce era defect, mobilier, înlocuit mașina de spălat, reparat acoperiș că ploua , era la etajul 4, zugrăvit debara+ balcon și multe servicii făcute ptr ei care ne-a costat timp și bani cheltuiți. Acum după ce le-am predat apartamentul, au adus niște acuze nefondate, printre care și o acuză de furt, mai precis că i-am înlocuit un monitor. Fapt care m-a deranjat, pentrucă nu este adevărat, eu dețin poze și demonstrez că acel monitor stă acolo pe birou de 5ani. Au fost niste discuții între noi, ei de fapt vroiau să -mi ceară chirie pentru perioada cât am stat la ei, 100 de Euro pe luna. I-am dat 6200 Euro, i-am virat in cont, i-am trimis op-ul, numai să ne lase în pace. Dar ne hartuie in continuare și acum mai vor cate 150 de euro pe lună, ar fi vb de 9600 euro. Menționez că nu am făcut nici un contract cu ei, menționez că ei nu mai sunt proprietarii apartamentului că l-au donat la o nepoată, că la un moment dat le-a fost frică că le poate fi confiscat de un asigurator. Ar putea să mă acționeze în judecată?
Bună ziua, soțul meu a fost infectat in spitalul județean TM în urma unei biopsii, cu o bacterie, klebsiella, care i-a pus viața în pericol, a făcut septicemie, i-a afectat urât de tot ficatul și rinichii, situația nu stă deloc bine, se simte foarte rău, a suferit 2 luni numai prin spital, iar dacă își revine recuperarea va fi foarte grea. Nu putem acuza medicul care nu are nici o vina, dar sistemul îl pot acuza, cine e vinovat de suferinta soțului meu, problema medicală pentru care s-a dus la spital nu e rezolvată, in schimb și-a distrus tot gramul de sănătate pe care îl avea, e legumă. Noi ce facem acum, a făcut a treia tură de tratament și dacă reiese bacteria la analize ni s-a spus că nu mai are ce să-i facă, e strigător la cer ce se întâmplă în spitalele din România.
In urma unui accident de circulatie, a rezultat decesul conducatorului auto, sora acestuia si copilasul acesteia. Cercetarile efectuate au stabilit ca vinovat de comiterea accidentului a fost conducatorul auto care a condus in stare de ebrietate.
Sotul victimei decedate(respectiv tatal copilasului decedat) solicita despagubiri de la asigurator.
Parintii conducatorului auto vinovat de producerea accidentului, au mostenit in urma decesului acestuia un apartament, care ulterior l-au vandut. Asiguratorul se poate indrepta in regres impotriva parintilor mostenitori pentru recuperarea sumelor solicitate de sotul victimei? Dar catre cumparatorul de buna credinta al apartamentului , chiar daca exista un contract de vanzare-cumparare?
O persoana X a obtinut un credit de la o banca din Romania .X a inceput sa achite ratele lunare( rata,dobanda,comisionul si asigurarea la firma de asigurari care a ales-o banca). In noiembrie 2017 X sufera un accident de circulatie, in urma caruia isi pierde viata. Din luna urmatoare banca trimite la adresa lui X instiintari de intarzieri la plata ratelor. Mostenitorii legali au depus la banca respectiva documentele din care rezulta ca X este decedat, dar in continuare banca si recuperatorii legali trimit instiintari la adresa lui X. Intrebarea mea este daca banca isi recupereaza prejudiciul de la firma de asigurari sau acest prejudiciu trebuie achitat de mostenitori?
Bună ziua. Cu respect rog si eu un răspuns la următoarea problemă!
Soția si copilul au murit intr-un accident de circulație produs de o altă persoană. Soția a avut poliță de asigurare pe viață, dar nu stim cum a fost făcută in favoarea soțului sau al copilului.Singurul moștenitor este soțul (copilul a decedat si el in accident). Întrebarea mea este: Părinții soției(decedata) ar avea vreun drept din această poliță de asigurare ? Vă mulțumesc!