avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate gabiblanariu

Activitate gabiblanariu

Aş dori să ştiu cît mă costă - ESTIMATIV - o evacuare silită , prin EXECUTOR JUDECÃTORESC , cu respectarea procedurilor şi a termenelor prevăzute de lege : legalizarea şi investirea unei hot.jud. de evacuare ? Mulţumesc
Discuție EVACUARE
In urma unei hot.jud.de evacuare , neurmată de apel formulat de Pîrît, în termenul de 15 zile de la Comunicare, care sînt , pentru Reclamant , următorii " paşi " pt. valorificarea dreptului său de Proprietar ? Mulţumesc
Discuție Bani personali
Vă rog să - mi spuneţi dacă un VÎNZÃTOR mai are obligaţia declarării banilor personali , la începerea activităţii .MULŢUMESC.
Bună ziua , aş vrea să ştiu care este timpul de lucru în perioada preavizului ?
Mulţumesc.
Răspuns la discuția CALCUL SALARIU
ÎNCÃ O DATÃ : MULŢUMESC . După intrarea în vigoare a noului CM, după " munca " în weekend, ar trebui să fie 24 ore libere.În situaţia în care , deşi lucrez mai multe ore ( cele menţionate mai sus ), următoarele zile , respectiv Luni şi Marţi am programul obişnuit, iar în PONTAJ apar 2 zile libere. În lipsa unui procent negociat la angajare, pt.plata orelor de weekend, ce posibilitate am să fiu plătită cf.CM..?...doar o acţiune în instanţă ? Pot cere recalcularea salariului lunar, de la data angajării ?
Discuție CALCUL SALARIU
CIM cu durata partiala : 7 ore. Cu 2 weekend-uri / pe luna : Sambata : 10,30 ore si Duminica : 6 ore. SALARIUL DE INCADRARE : 704 Ron. CARE ESTE SALARIUL NET ? MULTUMESC.
Care este termenul de preaviz, cel conform noului CM ( x zile LUCRATOARE ) sau cel prevazut intr-un CIM incheiat inainte de 1 oct 2011 ( x zile CALENDARISTICE ), in absenta unui ACT ADITIONAL DE MODIFICARE A TERMENULUI DE PREAVIZ, POTRIVIT NOULUI CIM ? Multumesc
În baza unui CIM cu 7 ore, cum se plătesc orele de sîmbătă ( ex : 10,30 ) şi duminică ( ex : 6 ) , respectiv 2 weekend- uri / lună, neurmate de zile libere, conform noului COD al MUNCII ?
Mulţumesc.