avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate anto_riana

Activitate anto_riana

Buna, am solicitat de la primărie o autorizație de funcționare a unei frizerii și nu vor sa mi-o dea pt că am restante la impozitul pe casa și mașina, până nu îl achiți integral. E legal așa ceva? Mulțumesc.
Buna ziua. Știe cineva de unde se ia declarația pe proprie răspundere pt cei care nu locuiesc la adresa din buletin,pt a beneficia de cardul de energie? Posta nu are așa ceva.
Buna ziua,sunt pensionara cu pensia de1200,până în august am lucrat că asistent personal al mamei mele,dar din august mama a decedat și eu am că venit doar pensia.Nu am primit cardul social pt alimente, nu știu cui să mă adresez pt că nu sunt nici în lista trecută,mă trimit de la unul la altul. Multumesc
Buna ziua,sunt asistent maternal cresc o fata de 22 de ani, vreau să știu dacă este vreo lege care să mă oblige sa mai iau un copil altfel îmi desface contractul de munca și îmi iau fata care e la facultate.mulrumesc
Buna,sunt adistent maternal,daca îmi închei contractul de muncă după 22 de ani am dreptul la șomaj? Mulțumesc.
Buna ziua.Sunt asistent social, am crescut o fata de la câteva luni acum are 22 ani și e la facultate,așa că încă sunt asistentul ei social.M-au anunțat de la direcțiune că sa dat o lege și dacă vreau să rămân angajata la ei trebuie să mai iau un copil altfel îmi face lichidarea și îmi ia și fata, sa stea la ei până la 26 ani.An toți acești ani eu nu am avut concediu legal, pe câți ani in urmă îl pot cere? Mulțumesc.
Buna ziua. Fica mea este despărțită de soț de 5 ani. Au un băiat împreună de 17 ani la care nu i-au plătit pensia alimentară niciodată, el lucrând în Germania. Daca îl dă în judecată cat timp din urmă poate sa ceară pensia, și la ce venit se aplică daca el nu lucrează în țară și nici nu cred că vine la proces?
Buna ziua. Am înțeles că a crescut salariul minim. Sunt angajata că asistent personal al mamei mele, la primărie și am primit același salar minim, că și luna trecuta. Doresc să știu dacă s-ar mărit sau nu salariul minim. Multumesc
Buna ziua. Sunt angajata că asistent personal al mamei mele la primăria din localitate. De aici îmi încasez lunar drepturile salariale și aș vrea să știu dacă sunt obligați prin lege sa îmi de-a al 13. salar sau nu premier o lege în această privință. Mulțumesc.
Buna. Mama mea este bolnava, încadrată în grad grav și are gratuit medicamentele, doar că medicul de familie zice că nu poate să îi dea gratuit doar 7 medicamente iar restul trebuie plătite. Rog sa îmi spună cineva daca este vreo lege în acest sens, sau e ceva inventat. Mulțumesc.