Buna seara! Soțul meu a luat o amenda de circulație iar pe procesul verbal la numele de familie este greșita o litera.Se poate face contestație?Sau amenda ar trebui plătită?
Bună ziua. Sunt în divorț cu soțul meu, avem 2 copii , el îmi trimite bani prin posta, mă interesează dacă acești banii se vor lua în calcul la pensiile alimentare ptr copii.
Bună ziua. Din august anul trecut soțul meu mă amenințat cu divorțul , primul dosar a fost în luna noiembrie dar el nu a plătit taxa de divorț, următoul în luna ianuarie 2016 dar nu a plătit taxa, eu am băgat divorț în martie 2016. Avem o fetiță de 11 ani și un băiețel de 8 luni. Mă interesează din ce luna pot sa_l bag la pensii alimentare?
Dosarul de divorț este băgat din luna martie 2016 iar soțul meu nu a mai contribuit la plata facturilor don luna lui august 2015 eu având și doi copii minori în întreținere. Soțul este șofer și este plecat câte o luna iar doua săptămâni sta acasă. Eu am toate facturile și chitanțele plătite.Pot sa cer în instanță recuperarea banilor?
Bună ziua.Eu am băgat dosarul de divorț iar soțul meu a băgat și el a doua zi.Întrebarea mea este care dosar se ia în calcul?Al meu sau al lui?Sau se cumulează amândouă.
buna ziua.sotul meu a parasit caminul conjugal,sunt in divort.a venit si a luat bunuri comune din casa frigider,televizor etc fara ca eu sa fiu de acord si fara ca eu sa fiu acasa.legal are dreptul?pot sa-l dau in judecata?
buna ziua.suntn in divort si sotul meu este sofer pe tir.are salariul minim pe economie iar diurna este de 1400 euro lunar.se poate stabili pensia copilului dupa diurna lui?